/Monaco

Vakantie in Monaco

Het kleine maar fijne Monaco is een land vol glitter en glamour. Struin door de haven, ga lekker shoppen en bewonder de bezienswaardigheden tijdens je vakantie naar Monaco.

0 accommodaties

Populair

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.

Over Monaco

Monaco, het land van glitter en glamour en waar de rich and famous hun vakanties vieren. Bekend van de Grand Prix, het Monte-Carlo casino, Grace Kelly en de adellijke familie. Een hele mond vol voor zo’n klein land. Ga je op vakantie naar Monaco? Zorg dan dat je portemonnee goed gevuld is. Is dat niet het geval, dan is window shopping altijd nog een goedkope optie! Je kijkt in Monaco in elk geval je ogen uit.

Door de haven struinen

Voor een zonvakantie hoef je niet naar Monaco als je niet in een van de hotels aan zee verblijft of op een jacht zit. Je kunt namelijk niet zomaar overal je handdoek uitspreiden, want alleen de duurste hotels beschikken over exclusieve stukjes strand. Wel kun je er heerlijk rondstruinen door de haven. Deze ligt in een natuurlijke baai waar je je vergaapt aan de mooiste jachten.

Racen, gokken en varen

Monaco klinkt als een paradijs voor mannen. Maar voor iedereen die in Monaco vakantie viert is er genoeg te beleven. Wat te denken van het prachtige historisch paleis waarin je verschillende vertrekken mag bewonderen of de sfeervolle oude straatjes in het oude centrum en de rustgevende tuinen. Bij de kathedraal van Monaco vind je de tombe van Prinses Grace en kun je - betaalbaar - wandelen door de, naar haar vernoemde, tuinen.

Sterren proeven of budget bezoeken

Naast beroemde sterren die in de mondaine badplaats neerstrijken, vind je in Monaco ook restaurants met sterren. Maar liefst vijf zijn er onderscheiden met een Michelinster. Voor een land dat maar twee vierkante meter groot is, is dat veel. Hoewel Monaco een prijzige bestemming is, kun je er wel goedkoop naartoe reizen. Een goede optie is om via een last minute naar Nice een dagtrip naar Monaco te maken. Budget tip: Bring your own lunch!

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.