Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCamping10 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Dortmund AirportIncl. ruimbagageLogiesp.p. vanaf€ 661 Ga naar accommodatieOlivia Green Camping
Camping22 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnIncl. ruimbagageLogiesp.p. vanaf€ 805 Ga naar accommodatieImperial Vodice
Camping
Wij kregen een plek toegewezen, vlak daarna kwam er op een meter afstand een ander stel staan op aanwijzing vd eigenaar. We hadden totaal geen privacy, zaten letterlijk naast elkaar en hoorden al elkaars gesprekken, gelukkig waren onze buren erg aardig. Op de eigenaresse na, zij was continu alles aan het controleren.Kinderen mochten niet in het water springen,( teveel )water gebruiken terwijl zij normaal douchte etc. Zij bracht alles ook erg onvriendelijk. Ook als wij wilden douchen meestal na het grootse gros mensen was geweest, hebben wij eigenlijk 3 dagen lang sochtends en savonds koud moeten douchen en afwassen. Ik zou deze camping daarom ook niet aanraden. Vooral omdat de eigenaresse erg onaardig was.
Super gezellige camping. Leuk ontvangst van vriendelijke eigenaren. Mooie schaduwrijke plekken en veel bomen. Zwembad lekker om in af te koelen, temperatuur van het water is goed. Sanitair is heel netjes en wordt super goed schoongehouden. Zelden zo gezien. Locatie goed voor bezoek aan krka nationaal park.
Middelgrote camping met niet afgebakende plaatsen onder dennenbomen op splir ( grind) kamping oogt kaal . Veel korte bezoekers voor KRKA park met waterfals . Sanitair gebouw dagelijks optimaal schoon gehouden. Zwembad aan de kleine kant maar genoeg voor een afkoeling. WiFi vrij maar erg slecht en beperkt ontvangst . Water alleen bij sanitairgebouw. KRKA park ligt 4 km van hoofdingang KRKA park met de fiets goed te doen. Andere ingang zeer steile bergpas naar parkeerplaatsen van waar je met de boot vertrekt . Park heeft mooie wandelroute naar de watervallen maar wel erg druk . Het gedeelte waar je mag zwemmen is erg slecht ingedeeld. je kunt er bijna nergens gemakkelijk in het water komen. Hoge klei walkanten met grote keien . Nergens een trapje waar je het water in kan. je ziet de mensen overal stunten om er in te komen. Vergeet niet je badschoentjes en een kleed om op te liggen. Eet en drank tentjes in overvloed daar.
Als je een fijne camping wilt hebben met douches en toiletten die super schoon zijn, ga dan naar deze camping. Prachtige tochten naar sibenik, Zadar, Split, Trogir en vele kleine kustplaatsjes zijn van hier uit te maken. Lekker zwembad om af te koelen. Eigenaars ontzettend aardige mensen. Je kunt op de camping heerlijk eten voor een betaalbare prijs. Wij wilden 10 dagen blijven, maar uiteindelijk hebben we er 16 dagen gestaan en waren nog niet uitgekeken in de omgeving. Een aanrader!!!
leuke plaatsen, geweldig propere sanitaire voorzieningen en vriendelijk personeel. prijs / kwaliteit zo goed als niet te evenaren. klein en gezellige eetgelegenheid en de bushalte vlak voor de deur. enige minpunt is dat het zwembad geen schaduwpunten heeft. maar een aanrader als men in de buurt is.
Krka info
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkNiet beschikbaar
- AdresgegevensSkocici, 22221