Pian di Boccio

We hebben de beste aanbieders voor Pian di Boccio voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Bij Camping Pian di Boccio bij Bevagna verblijf je tussen de dennenbomen. De drie zwembaden zorgen voor verkoeling en de animatie biedt entertainment. In het winkeltje kun je dagelijks verse broodjes krijgen. Bezoek de dorpen Bevagna en Assisi om het echte Italiaanse leven mee te maken of proef wijn...
Pian di Boccio
Wij hebben 3 weken met onze tent op de camping gestaan en genoten. Heerlijke Italiaanse charme camping. Ruime plekken, zelf te kiezen en niet strak tent aan tent. 3 toiletgebouwen, een iets verouderd, maar wel goed dagelijks schoongemaakt. Fijne douchestraal en warm. Wel met muntjes, maar het water komt uit hun eigen drinkwatervoorraad en ook nog eens beter voor het milieu. Drie heerlijke zwembaden met genoeg stoelen en plek rondom. Klein animatie team. Pizzamaken en boogschieten. Speeltuin en wat diertjes. Veel kinderen en ook veel oudere jeugd >11jaar. Fijn en smakelijk restaurant, met eigen geteelde producten. Vriendelijke eigenaren en personeel, wat plezier in het werk lijkt te hebben. Centraal gelegen in Umbrië voor de uitstapjes! Zeker een aanrader als je niet van strak en luxe houdt, maar meer van een beetje Italiaanse authenticiteit! 😍
Wij komen hier nu al een aantal jaar en hebben er ons hart verloren. Een geweldige familie camping en agriturismo, prachtige omgeving en een zeer lieve fam die alles draaiende houdt. Het is niet super luxe, maar wel alle nodige luxe...nl groot zwembad, heerlijk restaurant, veel jeugd en kinderen, fijne sfeer, wat dieren, boomgaard, winkeltje met producten van eigen grond.... zo kan ik nog wel even doorgaan...gewoon een aanrader!!!
Heerlijke camping voor liefhebbers van Italiaanse familiecampings. Wij vonden het super. Denk dat je je moet realiseren dat het ruim en netjes is maar niet zo strak zoals sommige (grotere) campings.
In het weekend ook veel Italianen, leuke sfeer maar erg druk. Wij hebben wel altijd plek gevonden. Stoelen, tafels en parasols bij het zwembad genoeg. Voor een bedje moet je betalen maar dat staat ook op de website. Al het personeel was geweldig aardig, werkt keihard en maakt lange dagen. Kinderen mochten met de dame van de zwembadbar muziek draaien :-).
Wij zaten in een safaritent op de voorste rij met vrij uitzicht over het dal en fruitbomen. Overdag was het erg warm maar 's nachts koelde het helemaal af. Geen klamme nachten zoals in de Marken. Ligging is top en je kunt overal super (en betaalbaar...) lunchen en dineren. En wijnboeren bezoeken! Winkel met verse pasta in Bevagna is een aanrader.

Pian di Boccio
Fijne, gemoedelijke sfeer voor liefhebbers van: kleinschalige camping met mooi, ruim zwembad, mooie campingplaatsen in het bos, appartementen of luxe safaritenten, genoeg Nederlandse kinderen terwijl het voelt als een Italiaanse camping en een heerlijk restaurant met goed, eenvoudig eten tegen eerlijke prijzen. Wij hebben ons zeer thuis gevoeld en ook de campingeigenaren (die in het hoogseizoen keihard werken) zijn vriendelijk en gastvrij! Ik herken de eerdere berichten over uitgeblust dan ook helemaal niet. Voor wie zoekt naar de mooie omgeving in Umbrië, heerlijke restaurants in de buurt en voor wie tegen een beetje warmte kan een aanrader. PS het koelt 's avonds en 's nachts prima af, ook in het hoogseizoen toen het overdag soms wel 38 graden was... wij hebben genoten!
Een geweldige camping met ook veel Nederlandse gasten/gezinnen. De plekken liggen ruim en in een schaduwrijk bos mits gewenst. Er zijn ook leuke glamping tenten. Een 25-meter bad is uniek met ernaast nog 3 andere zwembaden. Een tennisbaan, tafeltennis, voetbalveld, ijsjes en drankjes die je de hele dag op rekening kan bestellen. En het restaurant met af en toe live optredens en lekker eten maakt het verblijf compleet. Goede locatie om de belangrijkste dorpen van Umbrië te bezoeken en de duurzame levensstijl te ervaren. Wel heet midden in de zomer. Schone douches en WC’s.
Verbleven in een 2 kamer appartement. Inmiddels is daar ook al het een en ander vernieuwd. Grotere koelkast. Terras meubels met kussens. 2 ligbedden. Keurig netjes. In het voorseizoen is het kleinere zwembad open. Heerlijk kunnen afkoelen. Restaurant was 3 dagen per week open. Ook heerlijk gegeten. Het was helaas erg warm, dus niet zoveel in de omgeving bezocht. Wel in Bevagna geweest tijdens de feestweek. Er zijn heel veel mooie dorpen en steden in de omgeving. Perugia, Foligno, Asissisi. En een hele lieve familie die de camping beheerd.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |