Laagsteprijsgarantie
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.9

Ruimte

Over Villa Pedossa

Villa Pedossa is een zeer oude boerderij die dateert uit het einde van de 18e eeuw. Het is prachtig gerestaureerd met respect voor de oorspronkelijke structuur en met bijzondere aandacht voor details en de selectie van meubilair, dit alles resulteert in een combinatie van traditie en elegantie en stijl.U kunt enkele appartementen of de gehele villa met zwembad huren voor privégebruik om te genieten van een exclusieve vakantie in Le Marche tussen zee en platteland: trakteer uzelf op een authentieke en stijlvolle Italiaanse vakantie met vertrouwde gastvrijheid!Villa Pedossa heeft 5 vakantieappartementen voor in totaal 12 tot 18 of 20 personen, als er kinderen op reis zijn.De appartementen, Il Girasole (de zonnebloem), L'Olivo (de olijfboom), Il Grano (de tarwe), Il Ciliegio (de kersenboom) en Il Nido (het nest), allemaal met eigen ingang, keuken met woonkamer en eigen badkamer, zijn volledig fijn ingericht en uitgerust voor uw plezier en ontspanning op het prachtige platteland van Marche.U kunt ontspannen in de buitenlucht, een boek lezen, buiten eten, alles staat tot uw beschikking op het prachtig onderhouden grasveld van zacht gras, omringd door de olijfgaard.Het gazon loopt langzaam af naar het zwembadgedeelte waar het welzijn van Villa Pedossa de natuur ontmoet: hier kunt u een duik nemen in het grote zwembad met licht zoute water (mt 14x6), een ontspannend bad nemen in de hot tub, zonnebaden in het solarium met ligstoelen, strandbedden en parasols, ga zitten in de comfortabele banken van het prieel aan het zwembad of van het prieel bij de boomgaard, geniet van een ontspannende massage in het speciale gedeelte van onze tuin, volg yogalessen, breng zorgeloze tijd door met je geliefde door alle buitenruimtes die zijn uitgerust om buiten te dineren, jeu de boules te spelen op de professionele baan, te koken met de barbecue of te bakken in de houtgestookte oven.Ook voor u: een eigen videobewaakte parkeerplaats, een wasruimte, een woonkamer op de begane grond en een veranda, beide ook ideaal voor grote groepen.Daarnaast zijn er geselecteerde lokale producten verkrijgbaar bij de accommodatie en vele andere diensten zullen uw vakantie-ervaring verrijken: waaronder levering van eten aan de villa, microgefilterd stilstaand water en e-bikes en MTB's zijn op reservering beschikbaar voor verhuur bij de villa.Omgeven door een prachtig onderhouden gazon van zacht gras, gouden velden met zonnebloemen en tarwe en honderden olijfbomen, staat Villa Pedossa een ontspannen verblijf toe in de glooiende heuvels van Marche en het is ook het ideale startpunt om te genieten van de stranden, geschikt voor gezinnen en kinderen dankzij hun beperkte diepte, maar ook om dagtochten te maken naar wijnhuizen en oliemolens, middeleeuwse dorpjes zoals Corinaldo en Gradara, naar de grotten van Frasassi en Conero Riviera en historische en artistieke steden zoals Urbino, Recanati, Ancona, Loreto. Veel verkooppunten (Tod's, Prada, ect) liggen ook op een uur rijden.We zijn ook volledig beschikbaar om voor u fascinerende paardrijtochten met aperitief (max. 2 personen), E-Bike- en MTB-tochten, geweldige vespa-tochten, boottochten op de Conero Riviera, wijnmakerijtochten, privékok ... en veel meer!Villa Pedossa - Your Country Escape!DienstenTer beschikking van onze gasten:een groot privézwembad (14 x 6 meter) met licht zout waterbubbelbadairconditioningWifiwasruimte met wasmachine en drogerprivé parkeerplaats met videobewaking en binnenruimte voor fietsen en motorendiverse uitgeruste buiteneethoeken geschikt voor grote groepsmaaltijden inclusief verandabed-, bad- en keukenlinnentoestellen: kookplaten, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, mokka, haardroger, stofzuigerporselein, bestek, glazen, potten en pannen, kookgereisatelliet-tv'sprieel aan het zwembad met comfortabele bankenprieel bij de boomgaard die ook in een massageruimte draaitbarbecuemicrogefilterd stilstaand waterhoutgestookte ovenboomgaard en moestuinjeu de boules/petanquebaanTV/woonkamer op de begane grondVerwarmingHoffelijkheid setbabyspullen (reisbedje, hoge krukken)reinigingsapparatuur (exclusief producten)kluizenDaarnaast stellen wij voor:maaltijden en pizza's met gratis bezorging in de villalocal products available at the villa0 km groenten op 50 meter van onsspecial discounts in beach resorts and restaurantsyoga lessenopenluchtmassages in het speciale gedeelte van onze tuinE-Bike en MTB beschikbaar bij de villa op reserveringwijnproeverijen/wijnmakerij tourspaardrijtocht met aperitief Vespa tour privé kok

• Airconditioning

FenomenaalScore uit 21 reviews

Ruimte

Fantastisch
Door Antoinette van Engelen op 05-08-2023

Een herijken week doorgebracht in villa pedossa...fijn zwembad, bubbelbad, heerlijk appartement met alles aanwezig en natuurlijk de charmante Alessandra eigenares van de villa. Altijd bereid om dingen voor je te regelen. Dus een echt toplocatie dichtbij de zee.

Super!
Door Diana op 13-11-2022

Een werkelijk prachtige luxe accommodatie. Zowel het huis als de omliggende tuin en zwembad zien er zeer verzorgd uit. Alessandra, de eigenaresse, geeft veel tips en weet alles over de omgeving. Elke week in de tuin onder de gazebo worden massages gegeven. Ook organiseert ze op verzoek diverse activiteiten zoals paardentochten met picknick en wijnproeverijen. Echt genieten!

Een villa in de Marche helemaal voor ons!
Door Anthony Spencer op 27-10-2022

Uitstekende traditionele villa allemaal voor ons. Alles over onze ervaring bij Villa Pedossa was geweldig. Ik heb nog nooit een gastheer gehad die responsiever en behulpzamer was dan Alessandra. Ze hielp ons met routebeschrijvingen, reserveringen voor restaurants en strandclubs, wijnmakerij- en heuvelstadbezoekroutes en meer. De villa was nog mooier dan het online lijkt, was erg schoon en de locatie op het platteland, op slechts 4-5 mijl van de stranden, was perfect. Deze prachtige villa was helemaal voor onszelf en het was ideaal voor ons 6: we genoten van het prachtige privézwembad en de tuin, naast massages en andere aangeboden diensten. Senigalia, heel dichtbij, heeft uitstekende restaurants, en er waren nogal wat geweldige kleine steden in de buurt: Corinaldo, Urbino en Jesi. We hielden van de Marche en het was veel specialer gemaakt door Alessandra! We hebben een geweldige week gehad, bedankt Alessandra! Kom ons bezoeken in CA!

Vakantie met vrienden? Villa Pedossa!
Door F van Deursen op 17-10-2022

Prachtige villa met zwembad en uitzicht op de zonnebloemvelden waar de regio Marche bekend om staat. Schoon, goed uitgerust. Elke kamer met eigen badkamer, keuken. Perfect voor een verblijf met vrienden en familie. Slechts 10 min minuten van de stranden van Senigallia en tal van wijnmakerijen in de buurt!

Meer dan we konden wensen
Door Pascal op 16-10-2022

Na het reserveren is er direct contact met Alessandra, om alvast onze wensen op te nemen. Een babybedje, en een massage werd meteen geregeld, net zo fijn.
Bij aankomst, werden we verrast met een warm welkom van Alessandra en keken wij onze ogen uit hoe perfect het gebouw en tuin is onderhouden. Het appartement is bijzonder schoon en voorzien van alle gemakken. Daarnaast was het gebruik van de wasmachine erg prettig. Alessandra is enorm vriendelijk en kan je allerlei tips geven over de omgeving, shopping dan wel restaurants. De prachtige faciliteiten, zwembad, jacuzzi, en het gratis gebruik van koffie, gefiltreerd water geven je het gevoel van geluk en rijkdom. Voor ons, wat dit er weinig meer te wensen en zullen hier ongetwijfeld terugkeren om te genieten

Huur voor exclusief gebruik!!
Door Loes K op 30-09-2022

Prachtige villa deze ligt in de heuvels van Marche, tussen de zonnebloemvelden en olijfbomen en fruitbomen! 5 afzonderlijke appartementen maar met de mogelijkheid om met deze te verbinden, de ideale oplossing voor grote families of groepen vrienden! En toch je eigen prive plek te hebben. We waren met 3 families, in totaal 17 personen, en we huurden de villa voor exclusief eigen gebruik, voor een weekje ontspanning! De buitenruimtes lenen zich uitstekend om met vrienden te eten, te grillen en uit te rusten in de schaduw van de bomen in de verzorgde tuin! Groot, goed onderhouden zwembad wat twee keer per dag wordt onderhouden, jacuzzi, ideaal om 's avonds in te ontspannen! Fantastische massages die we hebben gehad! En dan...een professionele bowlingbaan waar we elkaar uitdaagden tot de late uurtjes. We werden warm ontvangen door Alessandra die alle wensen vervulde, en ook veel nuttig tips gaf. Warm welkom met een zelfgemaakte Taart.