Laagsteprijsgarantie

FenomenaalScore uit 10 reviews

Ruimte

Geweldige, fijne plek
Door Tara op 12-08-2025

Deze zomer voor de tweede keer een week bij petit chaillot verbleven (wat vrij uniek is, aangezien wij een plek eigenlijk nooit twee maal bezoeken). Dat zegt dus wel hoe fijn wij het hier vinden. Het is enorm fijne plek, waar je echt tot rust komt. De kinderen spelen met de andere kinderen en je kunt 4 maal per week heerlijk mee eten. Het eten is enorm lekker. Wij verbleven in een Franse woning, fijne dikke muren, waardoor het zeer koel is in de woning. Airco is hier niet nodig. Fijne bedden en genoeg te doen in de omgeving. Zowel de kinderen al wij hebben weer enorm genoten.

Heerlijke ontspannen vakantie!
Door Sanne op 17-08-2024

Le petit chaillot is een kleinschalig ‘domaine’ met 4 gites en 2 safaritenten. Wij hebben een heerlijke week gehad met onze jongens van 4 en 6 jaar. De gite was erg ruim, schoon, mooi ingericht en voorzien van een was-/afwasmachine. De slaapkamers bleven ondanks de warm, lekker koel. De sfeer was ontspannen en fijn. Er is veel te doen in de omgeving o.a; leuke wandelingen, klimbos en varen door het groene Venetië. De kinderen hebben heerlijk gespeeld met de andere kinderen. Vooral de pingpongtafel, voetbaltafel en het zwembad waren favoriet. Yong Soo en Mira zijn vriendelijk en behulpzaam. Yong Soo kan heerlijk koken dus de Table d'hôte zijn echt een aanrader. Deze zorgen ook voor een relaxte vakantie; naast de broodservice. Echt een aanrader om hier te verblijven!

Heerlijk ontspannen verblijf met kinderen!
Door Sanne op 14-08-2024

Ontspannen vakantie met jonge kinderen
Door Familie Both op 05-05-2023

Le petit chaillot is een heerlijke vakantieplek. Het is gemoedelijk, ruimtelijk, goed onderhouden en de table d’hotes 4x in de week maakt het helemaal af! De kinderen (net 2 en bijna 5) waren de hele dag buiten aan het spelen en kregen geen genoeg van de zandbak, tafelvoetbal, trampoline en schommel. Ondanks dat het nog wat vroeg in het seizoen was, hebben we in het zwembad kunnen zwemmen.

Paradijsje voor en met kinderen
Door Tessa op 30-07-2022

We hebben twee heerlijke weken gehad bij Le petit chaillot met onze zoons van 6 en bijna 3.
Voor hen genoeg te doen op het terrein zelf, en ook leuke dingen in de omgeving. We genoten van het heerlijke eten en de gezelligheid met de andere gasten.
Kortom: vakantie!

Fantastisch!
Door Amber op 18-07-2022

Wat hebben we genoten van ons verblijf bij Le Petit Chaillot! We verbleven in gite La Cave, met een schaduwrijk terras wat heerlijk was tijdens de hoge temperaturen in de week dat wij er verbleven. De kinderen (4 en 1) speelden heerlijk in het speeltuintje of in de schuur. De oudste ging gewoon op eigen houtje, wat daar prima kon. De table d’hote was werkelijk fantastisch - wat een luxe om zo aan te schuiven en dan zó lekker te eten. In de directe omgeving waren wat kleine bezienswaardigheden en dorpjes, wat prima was voor ons. Al met al, een absolute aanrader!