Over Siblu - Les Sables du Midi
Intro
Siblu - Les Sables du Midi is een rustieke en gezellige familiecamping, gelegen op slechts 800 meter van het strand en het bruisende centrum van Valras. Geniet van een prachtige, bloeiende omgeving met comfortabele, afgebakende plaatsen. Ontspan in de heerlijke watercomplexen en wellnessruimte, terwijl de kinderen zich vermaken in de diverse clubs en entertainment. Dit is de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie!
Locatie en omgeving
Siblu - Les Sables du Midi bevindt zich op een toplocatie, op 800 meter van het strand en het levendige centrum van Valras. Deze schilderachtige stad in de Languedoc-regio is gemakkelijk te bereiken met de auto, en biedt een scala aan bezienswaardigheden en activiteiten in de nabije omgeving. Ontdek de charmante stad Béziers, beroemde voor de bloemenmarkt en de feria, of wandel langs het Canal du Midi met zijn prachtige sluizen. Voor natuurliefhebbers is er het Regionale Park van de Hoge Languedoc en de mogelijkheid om de middeleeuwse stad Carcassonne te bezoeken, die op ongeveer 90 km afstand ligt. Vergeet niet de wijnroute te verkennen, waar de lokale wijndomeinen een proeverij van heerlijke wijnen aanbieden. Ook het Afrikaanse reservaat van Sigean is een aanrader, op slechts 50 km afstand. Kortom, de omgeving biedt volop mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie!
Services en faciliteiten
Bij Siblu - Les Sables du Midi is er voor ieder wat wils. De camping biedt uitgebreide faciliteiten waaronder een aantrekkelijk watercomplex met een buitenzwembad en een kinderbad onder begeleiding van een meester zwemmer. Voor ontspanning vind je een wellnessruimte met sauna, spa en hammam. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven op het multisportterrein en andere sportactiviteiten zoals aquagym en volleybal zijn beschikbaar. Kinderen kunnen zich vermaken in de verschillende clubs: van de Baby Club voor de allerkleinsten tot de Tienerclub voor tieners tot 14 jaar. De gezellige bar en het restaurant zorgen voor culinaire hoogtepunten, terwijl een supermarkt op 1 km afstand gemak biedt. Daarnaast is er een broodverkoop op de camping. Voor wie de regio wil verkennen, zijn er mogelijkheden om fietsen te huren en er zijn laadpunten voor elektrische auto's. Bij Siblu - Les Sables du Midi zijn Wi-Fi en een wasserij ook aanwezig voor extra comfort. Kortom, alles wat nodig is voor een geslaagde vakantie is binnen handbereik!
Bij Siblu - Les Sables du Midi zijn huisdieren niet toegestaan. De locatie is ideaal gelegen nabij de zee en biedt gemakkelijke toegang tot diverse activiteiten. Het is handig om te weten dat er toeristische informatie en documentatie beschikbaar is. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plaatse te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Telefoonnummer | 010-3031820 |
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Rue Gourp Salat, 34350 |
Website | Siblu - Les Sables du Midi |
Siblu - Les Sables du Midi
Goed opletten. Ik had hier via booking een caravan van een particulier gehuurd. Dat kan goed uitvallen, maar ook slecht. Wij zaten er 27 - 31 juli. In t voorjaar krijg je mooiere caravans, denk ik.
ACCOMODATIE
De stacaravan was niet zoals de aanbieding op booking. Toen we aankwamen zat er nog iemand in.
SCHOONMAAK
Wij vonden vieze gele vlekken op spiegels, douchewanden, bedovertrekken. Het servies en bestek was plakkerig. Magnetron zie foto. Dikke haarpluk aan douchedeur, haarborstels in badkamer
BOOKING
In niets leek de stacaravan op de fotos van booking com. De fotos van de camping komen van de camping site. Volgens booking moet je eerst contact opnemen met de verhuurder. Die zei, u bent er ingegaan, dus u heeft geaccepteerd. Booking zegt vervolgens "we kunnen niets voor u doen"
SERVICE
Ik heb er zelf achteraan gemoeten dat we s middags de tweede dag warm water hadden. We hebben zelf schoongemaakt, wat kon worden schoongemaakt.
Mooie camping, mooie caravan maar zwembad capaciteit veel te klein en te weinig bedden. Zwembad is echt heel druk. Er wordt geen Engels gesproken en bij het zwembad zijn veel regels. Je mag niet eten of drinken bij zwembad en in de middag halen ze handdoeken weg van mensen die er niet zijn. Op zich prima maar als je even met zijn allen wilt lunchen is dit dus niet mogelijk ... het was een leuke vakantie maar wij zullen deze camping niet meer bezoeken en let op als je bij aankomst je borg moet betalen van 400 zoveel doe dit met creditcard anders schrijven ze het gelijk van de rekening.
Siblu - Les Sables du Midi
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Siblu - Les Sables du Midi bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Siblu - Les Sables du Midi. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Siblu - Les Sables du Midi. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.