/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00090000-00099999%2FE96552.jpg)
La Pommeraie
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02600000-02609999%2FE2604061.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01630000-01639999%2FE1638921.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01630000-01639999%2FE1638922.jpg)
La Pommeraie
Hadden vorig jaar geboekt maar door familie omstandigheden konden we niet gaan, onze aanbetaling bleef staan en dit jaar kwamen we er wel. Mooie grote plaats op de "begane grond", met uitzicht. Goed zwembad zowel binnen als buitenbad met genoeg plekken om te zonnen. Restaurant met de gewone gerechten als pizza, burger en salades maar prima en niet duur. Personeel vriendelijk Er werd veel gedaan op de camping door de eigenaar, karaoke, muziek avond, magie avond, talent avond en heel veel voor de kids schuim party etc. sanitair werd schoon gehouden. Brood halen kon ook op de camping. Het dorp Vic sur Cere had ook restaurants en café's en een goede supermarkt. Goede uitval basis voor mooie ritten met prachtige uitzichten en wandelingen, leuke restaurantjes in de bergen om aan te schuiven voor de lunch en eten wat de pot schaft ! Shoppen in Aurillac 20 kilometer verderop. En vooral de koeien met bellen voor de heerlijke overal !
très bon accueil, équipe super sympa, un Jean-Louis extra ordinaire qui connaît bien la région (ça aide pour visiter), des animations tous les soirs, restaurant super bon, des animations pour les enfants, piscine chauffée, camping très bien situé, je recommanderai ce camping à tous le monde.
Ik vond het een slechte camping ruim van te voren besproken krijgen eën plaats pal in de zon naast het zwembad terwijl wevaangegeven hebben een schaduwrijke plaats te willen hebben gelijk aangegeven ze deden geen moeite om ons een andere plaats aan te bieden. Er was helemaal geen welkom bij ontvangst heel onvriendelijk allemaal. Gelukkig werd de restant van het bedrag kwijtgescholden we waren de aanbetaling kwijt. Ze zijn aan de prijs vind ik voor wat je krijgt. Wilde echt niet langer staan op deze camping veel Fransen weinig Nederlanders
Raad niemand aan, staat onder natuurcampings nou bij mij mag deze van de lijst sites de paysaiges af, eerste slechte ervaring na jaren kamperen.
Als je helemaal bovenaan staat, dan heb je een mooi uitzicht kan geen caravan staan veels te hoog en steil
bel equipements toutes les commoditees vue sur la montagne et le village patron et employes tres efficaces et cool.Tres bon accueil de la part de jean louis piscine chauffee au top le calme au rendez vous
Des vacances de rêves - reposantes et un service digne d un 4 étoiles... Merci a tout le personnel pour son écoute et sa disponibilité. belle emplacement avec vue montagnes -beaucoup d animations.. on reviendra c est sur.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |