Gîtes Trouve

- € 104
Camping La Rochelambert
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 82
Restaurant: 2000m
Winkelmogelijkheden: 2000m
Adresgegevens | 2 Les Couteaux, 63700 |
Gîtes Trouve
Dit is een plek om naar terug te keren! Ik voelde me zeer welkom.
Heel kleinschalig. Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Mooie ruime plekken. Prachtig uitzicht. Het sanitair is heel schoon. Fijne douches. Ik heb ook nog een hele fijne shiatsu behandeling gehad. Als je houdt van rustig kamperen, dan is deze camping echt een aanrader!
Mooie camping. Eigenaren besteden zorg en aandacht aan de camping en hun gasten. Zij denken goed met je mee. Rustige en grote plekken met veelal mooi uitzicht, schaduw en privacy. Laat de camping even op je inwerken - hij wordt met de dag fijner. Natuur in de directe omgeving prachtig voor wandelen. Voor bruisende stadjes moet je iets verder rijden.
Ik zie Trouve als een herstellingsoord, uitrusten en opladen doe je daar. Liefdevol verzorgd door Monique en Cas Zeegers .
Niets is hen teveel om te zorgen dat je het fijn hebt.
Wat een prachtige plaats,wat een ongelooflijk warm ontvangst door Cas en Monique! Super schoon sanitair, s'morgens heerlijk vers brood van de Franse Bakker. Alsof je als één grote familie beland door de gemoedelijke omgeving en sfeer. Monique en Casper zijn ongelooflijke gastvrije,lieve mensen die de liefde voor hun camping en gasten verstaan. Lieve Monique en Casper nogmaals dank voor deze heerlijke tijd. Dikke kus en knuffel, Madelon en Peter.
Prachtige grote plaatsen, gevarieerde flora, goed sanitair; kortom: aan alles is gedacht.
Cas en Monique zijn geweldige gastheer/-vrouw en maken je verblijf tot één grote verwentijd. Een heerlijke plek om goed tot rust te komen! De enige geluiden komen van de koeien en de vogels.
Fantastisch mooi plekje, supervriendelijke eigenaren. Ruime plekken, gemeenschappelijke ruimte en keuken waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Elke ochtend heerlijk en vers brood op bestelling. Lekkere douches, heerlijk warm. Geweldige omgeving om op pad te gaan. Leuke brocante markten, de Puy de Dôme niet te vergeten, Mupop in Montluçon superleuk om te bezoeken. Ook bij minder zonnig weer hebben wij ons prima vermaakt. We zijn niet snel geneigd om een camping meer dan 1x te bezoeken, maar deze staat zeker op de herhaallijst! Dank Monique en Cas dat we even mochten meegenieten.