Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | La Contie, 24390 |
Camping Belle Vue
Rust (eigenlijk met hoofdletters), kleinschalig, vriendelijk en zo'n plek om steeds weer op te nemen in je vakantieroute. Wat wij nu al een aantal jaar doen. Simon en Cal, gewoon fantastische mensen. Gevoel van thuiskomen bij aankomst, een traantje bij vertrek.
Lieve Simon en Cal, Wat een gevoel van thuiskomen hebben jullie ons gegeven!
Jullie zijn lieve, behulpzame en hele aardige mannen die in de zomer jullie mooie plekje met andere mensen willen delen. Een camping met een leuke sfeer op een prachtige locatie in een gezellig dorp op (vinden wij) loopafstand. Dank jullie wel dat jullie dit met ons hebben gedeeld! Bisous Ben, Karin, Milou en Jesse
Camping Belle Vue heeft verschillende troeven:
De meer dan sympathieke uitbaters, Simon en Cal, slagen erin om je als gast heel attent te onthalen. Ze zijn zorgzaam voor hun gasten en zorgen ook met liefde voor hun domein. Tegelijkertijd bieden ze voldoende ruimte en privacy, vanuit vertrouwen.
De naam van de camping is treffend want het is er gewoonweg een 'belle vue'!
De rust, stilte en kleinschaligheid bieden kansen om 'aan te komen'.
Het diner is prijs-kwaliteit een smaakvolle topper, met zorg bereid.
Het propere zwembad is een welkome mogelijkheid tot verkoeling.
We genoten van een eenvoudig en schoon sanitair.
Samengevat: klein, fijn, gezellig, een perfecte uitvalsbasis in een prachtige streek. We zijn ervaren campinggasten en durven stellen dat Simon en Cal er qua persoonlijke service écht bovenuit schieten.
We hebben 2,5 week op deze camping gestaan. We hadden een geweldige tijd. Het is een kleine camping met ruime plekken en een mooi uitzicht op het kasteel van Hautefort. Je komt hier echt tot rust. Hier ervaar je echte stilte. Alleen geluiden van vogels en af en toe grazende koeien, heerlijk. Het zwembadje biedt verkoeling op hete dagen en hadden wij vaak voor onszelf alleen. De 'roomservice' beviel ons erg goed, het bestelde brood werd dagelijks door SImon aan de tent gebracht. Ook hebben we genoten van de kookkunsten van Cal. Wanneer je het de dag tevoren opgeeft maakt hij een heerlijk 4 gangen menu voor je klaar tegen een mooie prijs. In de omgeving is genoeg te ondernemen. Kortom, we hebben ons goed vermaakt en zijn heerlijk uitgerust weer thuisgekomen.
Uitstekende camping. Klein, minder 10 pitches. Veel schaduw. Prijzig vergeleken met andere campings, maar de twee eigenaren zijn gemaakt voor het uitbaten van een camping. Rustige camping, nauwelijks verkeer, gelegen in de heuvelen rond Hautefort. Ontbijtservice, en op verzoek maken ze een prima avondeten. Camping trekt vooral (rustige) families aan. Zwembad is een bonus.
Op deze kleine camping niet ver van het Chateau Hautefort in de Périgord Blanc hebben wij in juni een heerlijke week doorgebracht. Dit was een bijzonder plezierige ervaring, die al begon in het eerste contact per e-mail. De campingbeheerders Simon en Cal hebben vriendelijkheid, gastvrijheid en behulpzaamheid hoog in het vaandel staan.
De camping heeft 8 royale plaatsen op gras, onder oude wilgen en fraaie catalpa's. Op sommige daarvan heb je een vrij uitzicht op het Chateau Hautefort. Er is een prima onderhouden ruim zwembad. Het sanitair is brandschoon en scoort een ruime voldoende.
De ontbijt-broodbezorgservice is onovertroffen. Je kunt hier ook een heerlijk viergangendiner bestellen dat met grote zorg is klaargemaakt.
In de directe omgeving is op allerlei gebied veel te doen. Kortom: een heerlijke vakantiebestemming voor wie rust zoekt in een mooie omgeving en prijs stelt op een plezierig contact met de beheerders van de camping.