Ben je op zoek naar goed beoordeelde bestemming voor je vakantie in Canada? Hieronder vind je alle bestemmingen in Canada.

Bekijk de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Canada bij :
Sorteer op :
Aanbevolen door Zoover
Waardering
Aantal reviews

692 Bestemmingen Canada

Zoeken binnen de huidige resultaten:
Ben je van plan op vakantie te gaan naar Canada, maar weet je nog niet welke vakantiebestemming het beste bij jou wensen past? Geen probleem, want op deze pagina vind je een overzicht van de populairste vakantiebestemmingen van Canada. Klik op de naam van de vakantie bestemming van jouw keuze om meer gedetailleerde informatie over deze bestemming te krijgen. Bij de meeste vakantiebestemmingen kun je ook reviews vinden van reizigers die jou reeds voorgingen. Vergeet daarnaast niet om naar de foto’s en video’s van de vakantiebestemming te kijken, deze kunnen je vaak een nog completer beeld geven van wat je te wachten staat.
Canada scoort een 8,3 uit 10, op basis van 577 reviews
Ga je op vakantie naar Canada? Op deze pagina vind je een overzicht van alle vakantiebestemmingen in Canada. Op Zoover vind je reviews van 51 Appartementen, 100 Campings, 3222 Hotels, 15 Vakantiehuizen, 14 Vakantieparken, 13 Aparthotels, 186 Bed and Breakfasts, 13 Bungalows, 12 Chalets, 31 Hostels, 20 Lodges, 21 Pensions en 2 Villas in Canada. Je kunt 346 vakantiefoto's van Canada bekijken op Zoover. Bovendien zijn er Canada van 4 video's beschikbaar. British Columbia is de meest geliefde vakantie regio in Canada. Klik voor overige regio’s op het kaartje of in de lijst eronder. De meest beoordeelde bestemmingen van Canada zijn Vancouver, Toronto, Niagara Falls (Canadese kant) en Banff. Populaire dagjes uit in Canada zijn Niagara watervallen, CN Tower en Dagtrip naar de Niagarawatervallen vanuit Toronto.