Laagste prijsgarantie
9.9FenomenaalScore uit 103 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.9

Over De Vijf Zuilen

Op zoek naar een unieke uitvalsbasis in Brugge speciaal voor volwassenen? De Vijf Zuilen biedt alles voor een ontspannend verblijf. Geniet van de meertalige staf, een prachtige tuin voor ultieme ontspanning en een persoonlijke shuttlebus voor al je uitstapjes. Een oase van rust wacht op je.

De ligging

De Vijf Zuilen is perfect gelegen in het schilderachtige Brugge, waar geschiedenis en romantiek samenkomen. Hoewel directe informatie over de afstand tot de dichtstbijzijnde stranden of het stadscentrum ontbreekt, ligt Brugge op een knooppunt van cultuur en avontuur, met tal van bezienswaardigheden binnen handbereik. De stad is gemakkelijk bereikbaar met verschillende vervoersmiddelen, waardoor het hotel een ideale uitvalsbasis is voor wie de stad en de omliggende regio wil verkennen. Voor de reizigers die met het vliegtuig komen, is de afstand tot de internationale luchthaven cruciaal; hoewel specifieke details ontbreken, is Brugge goed bediend door zowel nationale als internationale luchthavens, met de dichtstbijzijnde op slechts een korte rit.

De Vijf Zuilen verwelkomt vakantiegangers in een intiem en sfeervol hotel met slechts 3 kamers, wat zorgt voor een exclusieve ervaring. Het hotel is uitgerust met moderne faciliteiten waaronder Wi-Fi in de openbare ruimtes, een tv-ruimte voor ontspannen avonden, en een prachtige tuin die uitnodigt tot rust en recreatie. De eigen shuttlebus service van het hotel maakt het gemakkelijk om de omgeving te verkennen zonder je zorgen te hoeven maken over vervoer. Voor de vakantiegangers die met de auto komen, is er een parkeerterrein beschikbaar. Het meertalige personeel staat altijd klaar om assistentie en advies te bieden, inclusief het boeken van excursies via de tourdesk.

In De Vijf Zuilen kunnen vakantiegangers de dag goed beginnen met een keuze voor overnachting inclusief ontbijt. Hoewel het hotel niet beschikt over een eigen restaurant voor uitgebreide maaltijden, is er een gezellig koffiehuis waar je terecht kunt voor een heerlijke kop koffie en lichte snacks. Dit maakt het gemakkelijk om je dag rustig te beginnen of even te ontspannen na een dag vol ontdekkingen.

Houd er rekening mee dat De Vijf Zuilen vooral gericht is op vakantiegangers zonder mobiliteitsbeperkingen. Het hotel biedt een niet-roken beleid binnen alle kamers. Voor degenen die met huisdieren willen reizen, is het belangrijk om vooraf contact op te nemen met het hotel voor de specifieke voorwaarden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• TV

Graaf de Mûelenaerelaan 49, B-8000

9.9FenomenaalScore uit 106 reviews

Fantastisch
Door Dhollander - Verberckmoes op 07-04-2023

Het is zeker al de vijfde keer dat we bij Ginette logeren wanneer we Brugge willen bezoeken.
Altijd is het fantastisch, uitmuntend en verzorgd, zowel de kamers, het ontbijt en nu ook de man cave. We genieten ook altijd van Ginette haar gezellige verhalen.
Ginette: zorg goed voor jezelf, doe zo voort en je weet....wij komen altijd terug 😍

Beter is niet te vinden
Door Frank Van der Aa op 03-09-2021

De ontvangst en service van gastvrouw Ginette is fenomenaal, zulke lieve dame hebben wij in ons lang reisverleden nog nooit ontmoet. Het ontbijt is onbeschrijfelijk, dit moet je meegemaakt hebben, gewoon super.
De B en B is super verzorgd en prima onderhouden.
Chapeau Ginette.

FANTASTISCH!
Door Manuella Joosen op 30-07-2021

Super vriendelijk ontvangen door gastvrouw Ginette, werkelijk een schat van een dame! Kamer prima in orde, ontbijt heel persoonlijk en met aandacht voor detail bereid (elke ochtend nét een tikkeltje anders), met zelfs boterhamzakjes om wat je met het ontbijt niet op krijgt mee te nemen tijdens je dagje uit in Brugge. Super verblijf gehad, als we weer eens naar Brugge gaan, dan is De Vijf Zuilen onze eerste keus!

De Vijf Zuilen

Geweldig verblijf, met smaak ingericht pension.
Door Jacqueline op 15-07-2018

Mede door de goede reviews op zoover dit pension uitgekozen om een dag Brugge te verkennen. We konden smorgens al vroeg de sleutel ophalen en kregen uitgebreid informatie en een plattegrond met uitleg over Brugge alvorens op stap te gaan.
Afstand lopend is goed te doen naar het centrum vanaf het pension.
We hadden de meest luxe kamer en inderdaad hij is prachtig, ook de badkamer ziet er voortreffelijk en sfeervol uit.
Fantastische gastvrouw die niets teveel is, drankjes aanwezig in de koelkast voor een klein prijsje, snoepjes chocolaatjes alles staat op het snoepkastje tot een lekker glaasje wijn op de kamer aan toe! Ontbijt is uitmuntend maar veel te veel vandaar dat je er al een zakje bij krijgt om wat mee te nemen.
Wij hebben in ieder geval een geweldige dag en nacht gehad in Brugge en zoals wij het noemden villa Kakelbont😀👌

Fantástico
Door Eliseo y Jannet op 10-06-2018

Es excelente el lugar, la atención y su sorprendente desayuno, lo recomendamos ampliamente!!!

Ginette en,haar man laten u direct thuis voelen
Door Yuri vandendriessche op 13-11-2017

Schattig B&B
Waande ons in,sprookje... (ik dacht direct aan volla,kakelbond..)
Je wordt direct verwelkomd en staat een snoepstandje..
Leuke kamer wie van nostalgie houdt
THE MAX als je van uitgebreid liefdevol ontbijt houdt...-
Het koppel houdt deze B&B met liefde open... niets is hen teveel..
Wij als 2koppels vinden prijs kwaliteit 10/10
Gaan zeker eens.terug als we naar Brugge gaan
Saskia & Yuri