5.6VoldoendeScore uit 86 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Sportfaciliteiten

Aux Sources de Lescheret

5.6VoldoendeScore uit 87 reviews

Tussen eenvoud/verwaarlozing>> wereld van verschil
Door Rita en Arthur van Luijtelaar op 05-09-2022

Alle reclames ten spijt op internet door alle organisaties: deze camping is volledige vergane glorie! Het is een opslagplaats van allerhanden materialen en machines die in het verre verleden ooit gebruikt zijn. Reclame maken voor een natuurcamping dan mag toch het terrein onderhouden worden. Voor auto met caravan is er nauwelijks van de paden onbeschadigd gebruik te maken. Het is voor de spelende kinderen gevaarlijk! De caravan/tent plaatsen zijn ruim en in de schaduw! ( pluspunt !). Zelfs het restaurant, ondanks de reclames die gemaakt worden, dient als opslagplaats en ruikt/stinkt naar zeer oud. Het nodigt totaal niet uit. Het is onbegrijpelijk, ook gezien de andere reviews, dat medeburgers hier tot genoegen verblijven! Wil de camping voldoen aan datgene waarmee en waarover reclame gemaakt wordt, dan zijn er bergen werk te verzetten. Nogmaals naar deze Camping: NEEN.

Ondanks rotzooi. Fantastisch
Door Marie Versteeg-Hulstein op 12-08-2022

Als je aankomt denk je wel jeetje waar ben ik nu beland. Zeer rommelig. Maar vriendelijke mensen en sanitair heel schoon, goede douches. We hebben t goed naar onze zin gehad. Met honden was geweldig. Komen zeker nog een keer terug.

Zeker een aanrader; rust en vrij.
Door Marjolijn op 04-08-2022

Heerlijk verblijf! En wat een sfeer; ongedwongen, ontspannen ratjetoe, en lekker jezelf in de natuur herontdekken. Koeler sta je op de plekken die niet naast het water liggen, maar de plek die we naast het water hadden was ideaal; enthousiast kinderspeel geluiden op het water, toch een schaduwplekje te vinden als je wat met je stoel sleept, verkoelende duik in het meertje (niet diep, met kroos en wat slijk op de bodem; mocht allemaal de pret niet drukken!). Niet heel strak georganiseerd, maar daar houden we wel van ;) Janette en Arthur trekken het met z'n tweeën, dus sowieso bewondering voor wat ze allemaal neerzetten. Prachtig kleinschalig ruwe diamant in de natuur. Zeker een aanrader!

Aux Sources de Lescheret

Heerlijke camping voor natuurliefhebbers!
Door Hanneke op 22-06-2022

Heerlijke dagen gehad op deze mooie en natuurlijke camping! Geen lawaai, geen drukte, alleen de wind door de bomen, vogels, vlinders en schapen. Prachtige plekken met zon en schaduw, meestal gelijk, soms wat schuin. Sanitair is voldoende (in het voorseizoen) en wordt uitstekend schoon gehouden. Contact met de eigenaren, Arthur en Jeanette was hartelijk en vriendelijk. We werden gewezen op mooie wandelingen in de omgeving (door een verstuikte enkel helaas niet mogelijk!) en interessante plaatsen die het bezoeken waard zijn, zoals Orval. Kortom, een fijne camping voor wie de natuur wil ervaren en geen vermaak nodig heeft!

Voor herhaling vatbaar!!
Door Jaap Eilers op 21-06-2022

Wij genieten nog na van een heerlijke week vakantie op deze natuurcamping! We hadden fijn contact met Arthur en Janette! Voor ons was het ons eerste bezoek, maar zeker niet de laatste! De sfeer is ongedwongen en relaxed; het sanitair voldoet aan al onze vereisten zowel wat hygiene als kwaliteit. De omgeving is uitermate geschikt voor heerlijke wandelingen.

Betaalde vuilnisstortplaats
Door De Vries op 30-05-2022

Pluspunt: mooie schone afwasplekken met goed warm water. Minpunten: camping met vergane glorie. Voor kinderen die spelen zeer gevaarlijk. Overal ligt puin, kapot gereedschap, stukken ijzer, glas...niks is onderhouden. Het vernieuwde sanitair houdt in dat je alleen kunt douchen met een pas waar geld opstaat. De twee aanwezige herendouches functioneerden niet. Alle foto's die op de website staan zijn van toen de camping open is gegaan daarna is er nooit meer aan onderhoud gedaan. De beheerder/campingeigenaar is niet blij met je komst en gaat schofferen niet uit de weg. Alles is teveel. Dit heeft niets met een kindvriendelijke natuurcamping te maken, het is een vuilnisbelt...op de website staat dat alles opgeslagen wordt voor hergebruik en dat dit charmant is, wij vinden het gevaarlijk. huuraccommodaties zijn niet bewoonbaar ... schande dat dit open mag blijven....het klopt dat er veel vogels zijn, maar er zijn ook veel hele hoge bomen

Camping-informatie
Naturistencamping