Laagste prijsgarantie

Centro commerciale Porto Corallo , 09040

7.5GoedScore uit 3 reviews

Prima appartementen
Door Paul & Karin op 30-05-2010

Auto gehuurd en vanuit Villaputzu iedere dag rond gereden. Porto Corallo is gelegen aan het strand, op enkele km van een klein plaatsje waar we onze boodschappen hebben gedaan. Omdat wij tegen het einde van het seizoen daar verbleven, was er niet erg veel meer te doen. Appartement was verder schoon en de omgeving is prachtig! Verder liepen er verschillende kittens over het terrein, erg leuk.

Door Mirella op 13-07-2007
Gereisd met familie

Wij zijn in mei 2007 hier twee weken geweest. Het huis (8 pers.) was erg ruim en van alle gemakken voorzien. Het huis is niet erg kindvriendelijk, veel trappen en het ligt op een hele steile helling. Het gedeelte met bar, winkels restaurants etc. was grotendeels nog gesloten. Dat was jammer. Wel was het strand mooi, leuke speeltuin voor de kids en het enige restaurant wat open was, wel prima eten en goede prijs/kwaliteit verhouding. Service bij receptie prima. Ligging is erg afgelegen. Stranden in de buurt zijn niet zo mooi als ca. 60 km zuidelijker, costa rei. Plaatsen in de buurt erg klein en niet veel te doen. Als je rust en ontspanning zoekt is het perfect, maar voor meer vertier moet je hier niet zijn

Door Kees op 25-05-2005
Onbekend reisgezelschap

het was er Super, lekker rustig, mooie stranden, mooie vrouwen en lekker eten! en dat allemaal voor heel weinig geld!