Residence Borgo degli Ulivi

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Residence Borgo degli Ulivi
Ontsnap naar een oase van plezier in Residence Borgo degli Ulivi, waar de betoverende zwembadcomplexen en de nabijheid van het strand je dagen vullen met zonneschijn en waterpret. Dit juweeltje, genesteld in het hart van Gardone Riviera, belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring met zijn prachtige tuinen en uitnodigende speelplaatsen.
De Ligging
Residence Borgo degli Ulivi bevindt zich in het schilderachtige Gardone Riviera, slechts 3 km verwijderd van het azuurblauwe water van het dichtstbijzijnde strand. Het centrum van Gardone Riviera, rijk aan cultuur en Italiaanse charme, ligt binnen handbereik en nodigt uit tot verkennen. Voor de avontuurlijke vakantiegangers zijn er nabijgelegen bezienswaardigheden en openbaar vervoer op slechts 2 km afstand, ideaal voor het plannen van uitstapjes in de omgeving. De luchthaven ligt op een comfortabele afstand van 36 km, wat zorgt voor een zorgeloze aankomst en vertrek.
In Residence Borgo degli Ulivi worden vakantiegangers verwelkomd met een breed scala aan faciliteiten die zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Het hotel pronkt met een indrukwekkend zwemcomplex, inclusief buitenbaden en een speciale zone voor kinderen, perfect voor zowel ontspanning als actieve aquarobicstrainingen. De waterglijbaan en de zwembadbar voegen een extra dosis plezier toe aan je dag. Buiten het water kunnen vakantiegangers ontspannen op het zonneterras, uitgerust met ligstoelen en parasols. Voor de actievelingen biedt het hotel fietsverhuur om de omgeving te verkennen, naast bowling, yoga, en een spa. 's Avonds zorgt livemuziek voor de perfecte afsluiting van de dag.
In Residence Borgo degli Ulivi begint elke dag met een smakelijk aanbod van ontbijt en middagmaaltijden, geserveerd in het gezellige koffiehuis of aan de bar. Voor vakantiegangers met specifieke dieetwensen biedt het hotel op aanvraag dieetgerechten en kindermenu's aan. Daarnaast zijn er speciale menu's beschikbaar om aan alle culinaire behoeften te voldoen, zodat elke maaltijd een genot is.
Houd er rekening mee dat de accommodatie mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Informatie over de toegankelijkheid van specifieke faciliteiten is op aanvraag beschikbaar. Hoewel de accommodatie vele voorzieningen biedt, kunnen sommige diensten extra kosten met zich meebrengen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Liften
E-mailadres | |
Adresgegevens | 8 Via Panoramica 8, I-25083 |
Website |
Residence Borgo degli Ulivi
Dit is inmiddels de derde keer dat wij hier komen. Dit is de eerste keer dat we hier komen dat Borgo degli Ulivi een nieuwe eigenaar heeft. Onze vorige twee bezoeken in 2015 en 2017 bevielen ons beter. De service is wat minder geworden. Bijvoorbeeld de broodjesservice door de lokale bakker, dit is niet meer mogelijk. Je kunt wel afbakbroodjes krijgen die aan de prijs zijn en niet heel lekker zijn. Het zwembad is mooi, met een prachtig uitzicht! Echter mocht het zwembad wat schoner zijn.
Het appartement is schoon. Er zijn niet veel borden en bestek aanwezig. Het was zeer beperkt.
De airco was fijn tijdens het warme weer, en werkte uitstekend.
Er zijn wel verbeteringen doorgevoerd. Zoals de betaalde parkeergarage voor 7EUR per nacht. Hierdoor was de garage minder vol en was er genoeg plek. Je kunt je auto ook parkeren bij de ingang, dit is kosteloos.
Al met al is dit verblijf zeker aan te raden, vooral de locatie is een +
Appartementencomplex in een prachtige, rustige omgeving met een geweldig uitzicht op het Gardameer.
De auto kon tegen betaling geparkeerd worden in ondergrondse parkeergarage, wat erg fijn was met het warme weer.
De appartementen ogen wat gedateerd, maar zijn wel netjes en schoon.
Airco op de slaapkamer was zeker een plus, slaapgedeelte op de vide was erg warm.
Prachtig zwembad met voldoende ligstoelen en een bar voor ijsjes, drankjes en een kleine snack.
Prima uitvalsbasis voor vele leuke uitstapjes bij het Gardameer.
Voor ons een goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
Waarschuwing! We zijn hier al meerdere keren geweest. Altijd met veel plezier. Helaas heeft dit complex nieuwe eigenaren. Die alles weten van geld verdienen en niets van hospitality. Er wordt geen cent meer in geïnvesteerd, dus binnen in de huisjes is het oud en versleten. Zelfs de airco in ons huisje was stuk en werd niet gerepareerd. Ondanks de hittegolf. We kregen, na veel zeuren, een goedkope ventilator. Geen excuses, niets. Voor het parkeren moet je ineens betalen en ook het lokale bakkertje is weggesaneerd en vervangen door een karig, veel te duur ontbijt. De enige moeite die ze nog doen is voor mensen waar ze hun timesharing activiteiten aan willen slijten. Arme mensen die hierin trappen. Wij keken uit naar het einde van ons verblijf en zullen never, ever meer hier een vakantie boeken.

Residence Borgo degli Ulivi
Het vinden van de residence was een hele uitdaging. Voor nieuwe gasten; neem de afslag rechts na hotel Bellevue en rijdt helemaal omhoog. Voorbij de afslag rechts zie het bord van Borgo degli Ulivi. Je navigatie stuurt je een afslag te vroeg naar rechts waardoor het verblijf niet te vinden is en je door extreem nauwe straatjes moet navigeren.
Het verblijf is zelf mooi en prachtig gelegen. Het appartement is schoon en volledig en net zo als op de foto’s. Er is niet enorm veel keukengerei maar met zoveel goede restaurants in de omgeving is dat ook niet nodig. De airco is prettig op de slaapkamer en verkoelt ook de andere slaapkamers mits je de deur naar de woonkamer dicht laat. We hebben genoten van het zwembad en het was er nooit ‘te’ druk. Kleine snacks en drankjes kun je nuttigen bij de het zwembad. Het enige nadeel vonden wij dat je altijd de auto moest gebruiken om ergens te komen. Te voet in het donker de berg op was te gevaarlijk
Mijn moeder en ik zijn hier 1 week geweest van 10 tot 17 september, wij verbleven in huisje 2a.
Het appartement was ruim, met 1 slaapkamer en bedbank, keuken, en ruime badkamer.
De keuken was ruim maar niet volledig ingericht om te koken, er miste wel wat basis keukenspullen.
Water moest je in een pan koken er was geen waterkoker, wel een koffiezetapparaat.
Slechte verlichting boven het aanrechtblad, alleen van de afzuigkap.
Badkamer was ruim, maar wel gevaarlijk als je uit de douche stapt, erg glad, bij de receptie extra badmatjes gekregen, deze voor het douchen nat gemaakt zodat je niet uit kon glijden als je uit de cabine stapte.
Slaapkamer ruim, goed bed, en belangrijk kluisje in de kast, waar je zelf een code kon invoeren dus spullen etc lagen veilig opgeborgen.
De weg naar het complex (nr 8 kende de navi niet) nummer 3 wel, deze weg niet nemen, zeer steil, stukje doorrijden en er gaat dan een normalere weg naar boven,
eerst je auto in de garage zetten en dan met 2 liften omhoog en daar is dan de receptie.
Er is een speelhal voor kleine kinderen, de bar was in deze periode gesloten, jammer was toch mooi weer, er was verder geen mogelijkheid om wat te eten, bij het zwembad wel kleine snack te krijgen,maar als je uit eten wilde moest je echt de berg af.
Het was een leuk verblijf maar ik zou er niet weer heen gaan.
Wij zijn echt heel enthousiast over dit complex. Mooi ruim opgezet en zeer klantgerichte benadering. Goed onderhouden groen met veel bloemen. Deze ruik je ook! Indrukwekkend panoramisch uitzicht. Je blijft kijken. Heel de dag door hoor je de krekels. Schone en hele ruime appartementen met kwaliteitsspullen. Zwembad is heerlijk en mooi aangelegd. Geen badmuts verplicht, heel prettig. Het complex is niet te groot waardoor het lekker rustig lijkt aan het zwembad. Fijne snacks bij de poolbar en elke ochtend beginnen met een vers gemaakte cappuccino en een goed uitzicht. Heerlijk!! Wij zijn met een 1-jarige baby geweest. Heel goed te doen! Wij zouden die zo nog een keer boeken!

- € 856
Parc Hotel Germano Suites & Appartementen
AparthotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 429
La Rotonda