Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Votsalakia Samos, 83100 |
Villa Maria
Geweldig ruim en schoon appartement op de bovenste etage. Uitzicht over heel Kokkari, geweldig. Vriendelijke eigenaar Vassili en Eva de schoonmaakster maakten het verblijf onvergetelijk. Wij komen hier zeker terug.
Super complex, mooi, gastvrij, meer dan schoon, heerlijke bedden, prachtige tuin met leuke zitjes.
Wij verbleven van 31 juli tot en met 18 augustus in een appartement op de bovenste verdieping van Villa Maria. Het uitzicht was werkelijk geweldig! Het appartement was ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. De eigenaar is vriendelijk en behulpzaam, wat de sfeer extra prettig maakte. We hebben een topvakantie gehad!
Eventueel verbeterpunt: een kluisje zou handig zijn voor waardevolle spullen.
Kortom: een heerlijke plek om te verblijven – we komen graag nog eens terug!
Super appartement op een mooie locatie
Vriendelijke mensen
Mooi, schoon
Heerlijk verblijf gehad
Voor de 2e keer in dit hotel en weer uitstekend bevallen. De ligging is ideaal met 5 min in het centrum en het strand. Hier kun je volop genieten van het Griekse leven in Kokkari. Zeer behulpzame vader en zoon die het hotel runnen.
Vassilis is de vriendelijke, behulpzame eigenaar van de appartementen. Hij runt het complex nu 4 jaar, nadat hij het overnam van zijn ouders. De appartementen liggen iets uit het centrum, tussen de lokale bevolking. Maar binnen korte loopafstand (10 min.) van het centrum. De appartementen zijn niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, ivm. de trappen. Meeste appartementen hebben zicht op de bergen. Ons appartement was zeer degelijk, ruim en zeer proper. Alles is aanwezig, en het bed was voor ons goed. De appartementen worden 1 voor 1 opgeknapt door Vassilis zelf grotendeels. Voor ons was het in elk geval zeker goed, en uiteindelijk waren wij er alleen maar om te slapen. Maar zeer zeker voor herhaling vatbaar.