Adresgegevens | Ag. Vassiliou str., GR-70014 |
Appartementen Chrissanthi Sea
Leuk kleinschalig appartementencomplex met een vriendelijke eigenaar en moeder. Ligging pal aan zee met eromheen tal van leuke restaurants en winkels. Verder geen poespas en alleen logies. Supermarkten en eettentjes op loopafstand. Zeker een aanrader!

Appartement bestond uit 2 verdiepingen. Beneden een zeer ruime slaapkamer waar ook 2 peuterbedjes staan (1.50 meter) en een airco hangt (8 euro pd), boven 2 bedden, een tafel met 4 stoelen en de keuken. Nogal krappe bedoeling, dus bij ons verdween 1 stoel direct naar buiten om iets ruimte te scheppen. Airco boven niet aanwezig!!! Ook geen ventilator, dus warmt het vlot op binnen.
De badkamer verdiend een award voor slechts bedachte ruimte ooit. Een zeer grote wastafel, met weinig ruimte voor je toiletartikelen, die bovendien allemaal drijfnat worden. Douche zonder wandje/douchegordijn en/of badmat op 20 cm afstand van de wc vond ik niet erg hygienisch. Toiletartikelen moest je op het doorspoelreservoir plaatsen.
Schoonmaak: dame is erg vriendelijk, maar schoon kon ik het niet echt noemen.
Klantvriendelijkheid: niemand aanwezig om je welkom te heten of fijne reis te wensen. Bijzonder! Beetje AirBnB idee.
Leuk appartementen complex. Ruim appartement,voor 2 volwassenen en twee pubers. Lekker en betaalbaar restaurant. Al het personeel heel vriendelijk. Direct aan het mooie strand. Winkeltjes,supermarkten en restaurants in de omgeving. We hebben genoten van deze vakantie. Komen hier zeker nog eens terug!