Over Les Nobis
Bij Les Nobis, een gezellige camping in de streek van La Rochelle, voel je meteen vakantiekriebels. Stel je voor: wakker worden met de zon op je gezicht, het geluid van de branding op de achtergrond, en weten dat je hier de ultieme zomerplezier beleeft. Een plek waar je je direct thuis voelt en volop geniet van de mooie omgeving.
De ligging
Les Nobis ligt op een zonnige plek in de streek van La Rochelle, ideaal voor een ontspannen strandvakantie. Je rijdt er zo naartoe en fietst in enkele minuten naar de nabijgelegen stranden. In de buurt vind je gezellige winkeltjes, leuke restaurants en diverse watersportmogelijkheden. Hier begint jouw zonnige vakantie al bij aankomst!
Wanneer je bij Les Nobis aankomt, voel je meteen de ontspannen sfeer van een camping die je uitnodigt om te relaxen. De camping heeft nette sanitairgebouwen en ruime kampeerplaatsen die je privacy geven. Je kunt er heerlijk zwemmen in het verwarmde zwembad of meedoen aan gezellige activiteiten. De vriendelijke sfeer en mooie ligging maken jouw verblijf hier bijzonder. Het is een plek waar je je snel thuis voelt, omringd door rust en natuur.
Op Les Nobis geniet je van simpele, verse maaltijden. Op de camping vind je een gezellige plek voor een ontbijtje met verse broodjes. In de buurt zijn diverse eettentjes en cafés waar je smakelijk kunt lunchen of dineren. 's Avonds voel je de warme zon op je huid terwijl je geniet van een drankje, zowel op de camping als in de levendige omgeving. Eenvoudig, lekker en ideaal voor mooie zomerdagen.
De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten op Les Nobis zijn tegen betaling en kunnen afhankelijk van het seizoen gesloten zijn vanwege het weer of onderhoud. Door de gezellige en ontspannen sfeer weet je zeker dat je goed bent voorbereid op een zonnige vakantie. Kortom, hier maak je herinneringen die je nog lang zult koesteren.
Adresgegevens | Rue Georges Girouy , F-49260 |
Les Nobis
Wij hebben hier een fijne vakantie gehad. Wij stonden op een plekje aan de rivier waar een hek voor stond. Wij vonden dit fijn i.v.m kleine kinderen. De rivier was wel te bereiken via een poort met een code slot. Je heb veel schaduw plaatsen maar er zijn ook zonnige plaatsen. Sanitair was oud en op zijn Frans, maar werd wel iedere dag meermaals schoongemaakt. Leuke speeltuin en simpel zwembad, maar bij het zwembad ook een losse verwarmde spa zwembad. Voor onze kinderen dikke prima. Animatie was er wel maar volledig Frans gericht. De camping staat in een erg mooi, rustig plaatsje. Al met al hebben wij een top verblijf gehad.
De camping ligt direct aan de rivier le Thouet en vlakbij het mooie dorpje Montreuil-Bellay. Voor de plaatsen aan de rivier moet € 2 per nacht meer worden betaald.
Op de camping staan veel verhuuraccommodaties, zoals huisjes en tenten.
De camping heeft een overdekt zwembad (met bubbelbad) en een cafetaria waar eenvoudige maaltijden kunnen worden gegeten en worden afgehaald. Als men op het terras zit, moeten de bestellingen aan de bar worden gedaan. Elke bestelling dient elke keer direct en apart te worden afgerekend. Het sanitair is redelijk tot goed, geen warm water bij de wastafels.
Bij binnenkomst wordt per persoon een armbandje uitgereikt. Men wordt gevraagd om deze te dragen gedurende het verblijf.
De camping heeft betaalde wifi voor € 5 voor drie dagen. Elke nieuwe kampeerder krijgt een half uur gratis wifi. Heel aardig personeel. Een bezoek aan de Troglodyten is zeker de moeite waard en een aanrader.
De camping is erg Frans georiënteerd.
(Vonden wij niet erg, maar misschien met kinderen is de animatie dan niet zo geschikt). Wij waren hier in het hoogseizoen in een weekend, wel een beetje rumoerig, mede door de animatie (wel om 23.00 alles stil). Mooi verzorgde camping, mooi ingedeeld en veel plekken bieden privacy. We hadden een plekje aan het water, wel goed om te weten is dat het niet direct aan het is zit een hek en openbaar wandelpad tussen. Is ook geen zwemwater. Sanitair was goed, genoeg douches en wc, wc papier en wc bril aanwezig. Grotendeels van deze tijd, goed schoon, wel is het onderhoud een beetje op zijn Frans (hier en daar mankeert er wat aan). Zwembad viel ons wat tegen, genoeg ligbedden maar eigenlijk geen ruimte om ze neer te zetten. Was 30 graden toen wij er waren, dus dak zwembad was open, maar gaf een erg benauwd aquarium gevoel . Maar we hebben hier heel fijne 3 dagen gehad