Laagsteprijsgarantie
7.7
GoedScore uit

Over Domaine de Pradines

Bij Domaine de Pradines word je wakker in een stralend stukje Frankrijk. Stel je voor: een gezellige houtkachel, een vrolijk landhuis en een rustgevende omgeving. Hier krijg je direct die vakantiekriebel. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, dit knusse vakantiehuis biedt alles voor jouw perfecte uitje.

De ligging

Domaine de Pradines ligt in het hart van de Ardèche, vlakbij de rivier en omringd door glooiende heuvels. Je rijdt er gemakkelijk met de auto en brengt jezelf in een rustig stukje natuur. Laat je verrassen door de mooie omgeving, die uitnodigt tot wandelen, fietsen of gewoon genieten van de zon. Wil je lekker actief bezig zijn? Binnen 5 minuten zit je op je fiets en verken je de mooie omgeving. Dit is een ideale plek om de Franse natuur te ontdekken en volop te genieten.

Wanneer je bij Domaine de Pradines binnenloopt, voel je meteen de huiselijke sfeer. Het vakantiehuis met gezellige woonkamer, complete keuken en comfortabele slaapkamers is je eigen plek om ontspannen op te laden. Buiten vind je een ruime tuin, perfect voor een gezellige barbecue of simpelweg genieten van de zon. De centrale faciliteiten maken je vakantie compleet: je kunt er lekker ontspannen op het terras, zwemmen in het domein of spelletjes doen in de gezamenlijke ruimtes. Alles straalt een warme, uitnodigende sfeer uit en zorgt dat je je snel thuis voelt.

Bij Domaine de Pradines kun je heerlijk zelf koken in de volledig uitgeruste keuken van je huis of genieten van een gezellige maaltijd op het terras. Er is geen restaurant op het terrein, maar je mag je eigen favoriete maaltijden bereiden en genieten met een glimlach. Verse broodjes haal je in de buurt voor een mooi ontbijt, en ’s avonds maak je je eigen picknick of barbecue klaar. Het mooie aan deze plek is dat je de vrijheid hebt om je eigen dagindeling te bepalen, terwijl je in een rustige omgeving geniet van simpele, goede maaltijden en fijne sfeer.

Domaine de Pradines staat open voor vakantiegangers die zelf willen koken en genieten in een rustige omgeving. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals het zwembad of de recreatievoorzieningen, kunnen kosten met zich meebrengen en zijn mogelijk niet het hele jaar geopend vanwege het weer of seizoen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je je volledig richten op een relaxte vakantie in de mooie Ardèche.

• BBQ toegestaan

Route De Millau, D28, 30750

Domaine de Pradines

7.7
GoedScore uit 3 reviews

Rust, ruimte, natuur!
Door Dave Rooijakkers op 05-08-2023

Wat een ruimte hier, heerlijk. Wij hadden een safaritent gehuurd via Greencamp en dit is pas echt luxe kamperen midden in de natuur. Kinderen hadden alle ruimte we konden lekker badmintonnen en voetballen voor de tent waar kan dat nog? Omgeving ook echt Zuidfrans. ruige natuur, Grand Canyons en hier en daar sfeervolle dorpjes. Een aanrader wat ons betreft!

In alle opzichten een teleurstelling
Door Anoniem op 06-09-2022

Camping is rustig en heeft zeer ruime plaatsen, maar voor ons als gezin in alle opzichten een teleurstelling na twee weken hier te hebben gestaan. Sanitair en delen van de camping zeer slecht onderhouden en vies. Vanwege grote afstand naar sanitair veel "bosplassers"; niet fijn als de kinderen daar ook spelen. Jeux de boules baan verzakt en pingpongtafels krom. Voor grotere kinderen niks te beleven, ook door gebrek aan leeftijdgenootjes (vooral Fransen en Britten met jonge kinderen). Directe omgeving vonden wij persoonlijk ronduit saai; dagelijks 30-60 min. gereden voor het veel mooiere landschap en de gezelliger dorpjes van Tarn en Cevennen. Volgende keer ergens anders dus!

Heel fijne ervaring, aanrader.
Door Roelof Davids op 15-08-2022

In juli 2022 hier een week gestaan met onze kinderen (6 en 8). Werkelijk een geweldige camping. De camping ligt op de Causse Noir, een zeer bijzondere omgeving met zeeën van ruimte. Rust- en natuurliefhebbers zijn hier op de juiste plek. Ook kun je erg mooi hardlopen vanaf de camping. Maar ook voor kinderen is er genoeg te doen met leuke speelplekken (o.a. een speelbos, speeltuin, pingpong, een zwembad). Al bij de ontvangst merk je door de persoonlijke ontvangst dat de camping kleinschalig en vriendelijk is. Op het centrale terrein bij de receptie kan je terecht voor een hapje en een drankje, dit zorgt aan het eind van de dag voor een gemoedelijke sfeer. In herken me niet in de eerdere review waarin gesteld werd dat je voor alles ver moet rijden. In Meyrueis kan je voor alles terecht maar in Lanujols (5 minuten rijden) is ook een kleine super. Tot slot zijn is op de camping ook wat fruit, eieren sap e.d. te koop. Wij komen terug!