Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Rivier: 3000m
Treinstation: 3000m
Adresgegevens | 1 Rue Yves Choplin, 36270 |
Vallée de la Creuse
Overgenomen paar maanden geleden door frans echtpaar. Heel vriendelijk.
Gewoon te woord gestaan bij aankomst ondanks middagsluiting. Met n beetje kennis van de Franse taal en wat Engels, prima communiceren met eigenaren.
Prachtige plaatsen met redelijk veel privacy.
Stroom en water op de plek.
Sanitair prima en schoon!
Prima zwembad, visvijver. Leuke bar en terras.
Was erg stil eind augustus; deze camping is echt de moeite waard.
Omgeving: leuk echt frans dorp met de nodige voorzieningen.
Wel wat verwarring omtrent de naam vd camping: vallee de la creuse of Sun Valley😳
Heel aardige eigenaars die het je naar de zin wilde maken. Wij hebben er een overnachting op doorreis gemaakt, maar men was erg hulpvaardig. 's Avonds gezellig terrasje waar we een heerlijke Aperol Spritz hebben gedronken. 's Ochtends vroeg werd sanitair al schoongemaakt. Goed sanitair. Leuk zwembadje.
Er zijn nieuwe eigenaren, die enkel frans spreken, zelfs een paar woorden engels is niet mogelijk. Daarnaast is de omschrijving op de website geplaatst door de oude eigenaren en hebben de nieuwe hun eigen regels gemaakt, zo is de camping niet meer huisdier vrij en laat het onderhoud van de plaatsen te wensen over. De huidige eigenaren zijn niet echt sympatiek en de vrouwelijke wederhelft speelt de directrice.
Wij hadden deze camping geboekt op basis van de website van de oude eigenaren, niet wetend dat deze de camping hadden verkocht. Nu staan wij hier bijna alleen. Er is nog een nederlands gezin, maar dat is alles op deze camping. Het sanitair wordt dus niet gebruikt door hordes mensen en blijft schoon, dat is het enige voordeel. Wij gaan onze vakantie hier niet voortzetten, wel zijn we het voor uit betaalde staangeld helemaal kwijt.
Eigenlijk zijn we gewoon getild, omdat wij op de recensies van een huisdier vrije camping boekten.
Wat een mooie en fijne camping…..grote plaatsen, proper sanitair, goede WiFi en ontzettende aardige en behulpzame eigenaren/uitbaters. Ook voor gezinnen met kleine kinderen een aanrader. Vlakbij centrum eb vlakbij een grote Super U. Een echte aanrader…..
Rustige camping van Nederlands echtpaar. Ruime plaatsen, schoon en modern sanitair. Lekker zwembad om af te koelen. Horeca op de camping beperkt maar zeker niet duur. Wij waren er gedurende stralend weer, maar voor mindere dagen is er een ruimte om binnen te zitten met kasten vol boeken en tijdschriften en een TV met VHS-banden (jaja) om kinderen te entertainen.
Voorzieningen op loopafstand in het dorp. Op 5 km een fijn zwemmeer met prima faciliteiten (bootverhuur, horeca etc.). Omgeving is een tikkie saai. Marktjes oid zoals je die elders in Frankrijk hebt lijken hier op een verdwaalde geitenkaaskraam afwezig.
Wij waren er in het hoogseizoen. Camping was op dat moment nog niet voor de helft gevuld. Geen idee waar dat mee te maken had. Wel is het zo dat je minimaal 4 dagen moet blijven en dat huisdieren (niet zijnde hulphonden) niet zijn toegestaan.
Gisteravond weer thuisgekomen na 2 heerlijke weken op deze prachtige camping, super gastvrije eigenaren, een heerlijk zwembad, een visvijver, jeu de boule baan, grandsalon en eetgelegenheid.
De eerste week hebben we in de mobile home gezeten op een prachtig stekje met mooi uitzicht en van alle gemakken voorzien, de 2e week in de kampeerchalet gezeten wat erg knus was en je het echte camping gevoel gaf.
Een paar x lekker gegeten bij Harjan en Aukje
Een supermarkt, een bakker en een slager ,op loopafstand.
Door het Geocaching fantastisch mooie plekjes ontdekt van de ruïne van Crozant tot mooie kerkjes een viaduc van Cluis het mooie meer, teveel om op te noemen. Dit is echt Frankrijk 🇫🇷