Over Blue Sea Mediodia
Jong en oud gaan een fijne vakantie tegemoet bij Blue Sea Mediodia! Verwacht hier geen overbodige luxe, maar gewoon een simpele, comfortabele uitvalsbasis voor een vakantie in El Arenal. Het driesterrenhotel ligt vlakbij zee en heeft comfortabele kamers. Ontdek zelf waarom dit hotel op Mallorca zo populair is!
Dit hotel ligt in een zone waar er strikte regels gelden omtrent alcohol, ook binnen het all inclusive concept. Het kan voorkomen dat alcohol niet volledig gratis is bij deze accommodatie of dat er een maximaal aantal alcoholische drankjes per gast worden geserveerd.
24-uurs receptie
Golfbaan: 6000m
Openbaar vervoer: 100m
Adresgegevens | 13 San Cristobal,13, 07600 |
Blue Sea Mediodia
Heel vies en het eten is er verschrikkelijk, personeel niet vriendelijk, maar dat kan ook niet als er veel ontevreden gasten zijn.kamers slecht qua onderhoud en hygiëne.
Prijs kwaliteit is goed, dus verwacht geen vijfsterren hotel. Het eten was matig, niet veel keuze.
Ligging is perfect, gelijk na 100 m bij het strand.
Bedden liggen goed, mijn kinderen vinden het daarentegen net planken.
Hotel is gehorig, ik dacht dat er iemand vermoord werd, maar het waren waarschijnlijk mensen die terug kwamen van het stappen.
Zwembad is niets aan, veel te klein en niet in de zon!
Er was hierdoor eigenijk ook nooit iemand bij het zwembad.
Verder zou ik geen kamer boeken zonder balkon, het voelt hierdoor erg opgesloten.
Mooie locatie in uitgaansgebied met veel jongeren. Neem geen all in!!!! Eten bedorven en echt niet lekker! Het management nam ons niet serieus over het bedorven beschimmelde toetje. All in betaald maar geen eten meer aangeraakt in het hotel. Het eten bij de overbuurman is lekker, goede kwaliteit en niet duur.
Hotel is prima.