Appartementen Guinea

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Appartementen Guinea
Ontsnap naar Appartementen Guinea, een zonovergoten paradijs op slechts een steenworp afstand van het sprankelende Playa del Inglés. Met twee verleidelijke buitenzwembaden en het strand binnen handbereik, is dit de ultieme bestemming voor liefhebbers van zon, zee en zand. Laat je meevoeren door de relaxte sfeer en geniet van de perfecte vakantie onder de Canarische zon.
De Ligging
Appartementen Guinea bevindt zich in het bruisende Playa del Inglés, aan de zuidoostelijke kust van Gran Canaria. Dit juweeltje van een accommodatie ligt op slechts 300 meter van het prachtige strand, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor strandliefhebbers. Voor wie van winkelen houdt, liggen de populaire winkelcentra Kasbah en Metro op slechts een paar minuten lopen. Culinaire genieters en nachtuilen vinden restaurants, bars en uitgaansgelegenheden op minder dan 500 meter afstand. Voor een dagtrip is Las Palmas, met een rijtijd van ongeveer 45 minuten, gemakkelijk te bereiken. De luchthaven van Gran Canaria ligt op ongeveer 25 km afstand, wat zorgt voor een zorgeloze reis naar en van deze vakantiebestemming.
Appartementen Guinea biedt vakantiegangers een uitstekende selectie aan faciliteiten, verdeeld over 7 verdiepingen bereikbaar met 2 liften. Met 72 kamers en 55 appartementen is er voor elk wat wils. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen, of het nu bij de receptie is of door middel van diensten zoals een bagagedepot, kluisjes, en autoverhuur. Voor wie verbonden wil blijven, is Wi-Fi beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Ontspanning vind je in de prachtige tuin of bij het zwembadencomplex met twee zwembaden, inclusief een kindergedeelte, compleet met terras, ligstoelen en parasols. Voor de actievelingen zijn er mogelijkheden tot golfen en biljart, terwijl wie op zoek is naar ontspanning kan genieten van een spa, zonnebank of massagebehandelingen.
In Appartementen Guinea kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes in het koffiehuis en de bar van het hotel. Met de optie om halfpension te boeken, start elke dag met een smakelijk ontbijt en eindigt met een culinair hoogtepunt tijdens het diner. Een unieke ervaring is het live cooking, waar je de koks aan het werk ziet terwijl ze heerlijke gerechten bereiden.
Appartementen Guinea biedt rolstoelvriendelijke kamers, echter, houd er rekening mee dat onze pakketreizen in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders vermeld. De belangrijkste betaalmethoden die geaccepteerd worden zijn Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Let op: er is geen receptie op locatie. Een paar dagen voor aankomst dient er naar de accommodatie gebeld te worden voor informatie over de check-in.
Liften
E-mailadres | |
Adresgegevens | 4 Calle Helsinki 4, E-35100 |
Website |
Appartementen Guinea
Het appartement heeft geen receptie. Je ziet niet waar je het terrein op moet van buiten af. Als ik niet door andere gasten geholpen was, stond ik nu nog buiten. Sleutel via een sleutelkluisje. 45 min voor moeten bellen om vervolgens via via filmpjes te krijgen hoe ik bij mijn sleutel kwam. Mijn kamer was pas rond 16 uur klaar. Bad was erg klein en smerig. Het water was 30 seconde warm en daarna ijskoud. De stopcontacten vielen uit de muur. Lichtschakelaar werkt slecht. Met de gratis wifi was geen verbinding te krijgen. Het zwembad was ook heel koud. Ik ga hier nooit meer terug. Iedere keer als ik op mijn kamer kwam, was ik zwaar geirriteerd over de kamer. Aangezien ik moeilijk contact heb kunnen krijgen voor mijn sleutel, wilde ik niet nog eens de rest van mijn vakantie verpesten door nog eens te bellen voor een klacht in te dienen.
Prima apartementen maar wel gehorig door voornamelijk Spanjaarden die na het stappen tot vroeg in de morgen op de balkons blijven praten

Appartementen Guinea
Een super locatie dicht bij het strand en bij leuke restaurants. Een paar straten verder heb je ook enkele bushaltes en supermarkten. Het appartement wordt iedere dag schoongemaakt en ziet er schoon uit. Wc-papier wordt aangevuld. Er is ook afwasmiddel en een klein vaatdoekje. lucifers niet nodig want er is een inductieplaat. Theedoek als tip, om mee te nemen. De bedden waren uitstekend!
Wij zaten achter de receptie op 307 dus we hadden vaak nog net een puntje gratis wifi . Wifi is gratis en goed bij de receptie. De slaapkamer bij de gang is soms gehorig als er late gasten komen en gaan. De televisie heeft een slot ter voorkoming van diefstal. Voor tv- kijken moet je 2,50 per dag betalen of 15 euro per week. Hebben we niet gedaan. Er is een mooi zwembad maar wel best koud.
Airco hadden we niet nodig maar kun je huren. Alle appartementen hebben uitzicht op het zwembad. De parttime receptioniste vonden we het hulpvaardigst.
Super mooi en schoon appartement. Om de dag schone handdoeken. Zwembad is wat klein maar prima omdat het dicht bij het strand zit. Om het strand te bereiken moet je wel een stevige trap op en af, maar dat schijnt vaker op dit eiland voor te komen. Wij hebben veel rondgetrokken met een huurauto op dit eiland, wat prima te doen was. Nadeel is dat de auto niet bij het complex geparkeerd mocht worden, maar dit moest in de aanliggende straten (wat soms ongmogelijk was en geld kostte). In het weekend hebben we wel veel last gehad van spanjaarden die terug kwamen van het uitgaan (strip zit vlakbij).

- € 332
Corona Roja
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 425
Appartementen Cordial Mogán Valle