Adresgegevens | Zuideruitweg 53, 1608 EV |
Roompot Park Wijdenes
Dit is een super rustig gelegen park voor volwassenen/ouderen die van rust, ruimte en fietsen houden. Ons huisje was super schoon en met prachtig uitzicht op het weiland met schapen. 4 persoons huisjes Lodge 4A zijn meer geschikt voor 2 personen dan voor 4 vinden wij. Kleine bank en 1 stoel en 4 harde rieten stoelen rond eettafel. Wij waren met 2 pers. Helaas geen verduisteringsgordijnen op de slaapkamer. Geen overgordijnen in de woonkamer. Voor ( kleine ) kinderen is hier echt niets te doen. Irritatie leverde het op dat alles met een app moet worden opgezocht. Dus inloggen bij Roompot en zoeken naar oven en vaatwasser die niet optimaal funtioneerden. Er is weinig informatie op papier aanwezig in de huisjes. Meer gasten die wij gesproken hebben, klaagden hierover. Lang leve het moderne APP tijdperk! In de omgeving genoeg te doen om je een week te vermaken: Hoorn, Enkhuizen en Medemblik prachtig. Stoomtram de moeite waard!
Tijdens ons verblijf in Wijdenes bleek dat er een rat onder het chalet nr 65 zat. Bij de beheerder aangegeven. Die zou dezelfde dag nog iemand langs sturen. Haar in de avond gebeld dat wij niemand gezien hadden, met spoed zou de volgende dag iemand komen. Ons verdere verblijf hebben wij niemand gezien. Jammer dat er geen actie is ondernomen. Wij hebben na ons verblijf een klacht ingediend bij Roompot, op een volgende vakantie krijgen wij €35 korting (dit is echt niet in verhouding met de betaalde prijs en overlast). Een rat onder je chalet is een naar idee. Je ramen en deuren open laten is niet prettig. Deze chalets warmen snel op en dan wil je alles lekker open kunnen zetten. Een medewerker van Roompot heeft aangegeven dat ze tijdens het seizoen geen vallen kunnen zetten, alleen dat ze het gat dichtgooien met zand. Wat een rattenparadijs. Geen aanrader!
We hadden een Midweek geboekt maar zijn niet gebleven het was te warm in het huisje smorgens half 10 25.5 gr er zij geen over gordijnen om de warmte tegen te houden en geen airco jammer genoeg ,2 slapeloze nachten gehad tip zorg dat er airconditioning geplaatst word ,voor de rest is het een mooi park
Heerlijk weekend gehad in huisje nr 12. De kinderen hadden voldoende speelruimte en in huisje aanwezige spellen.
Als ouders konden we genieten in heerlijke rustige omgeving met voldoende activiteit in de omgeving. De receptie is uitgebreid en van heerlijke verse gerechten voorzien. We zijn echt uitgerust thuis gekomen, het huisje is van alle gemakken voorzien.
Een rustig, afgelegen klein park, wel centraal gelegen en op korte afstanden met auto of fiets genoeg te zien en te doen. Erg gastvrij, met mooie verblijfmogelijkheden en vriendelijke medewerkers.