Le Relais du Hibou

Rivier: 2500m
Zee: 4000m
Adresgegevens | Rue du Clos de la Couture 1 E, 76450 |
Le Relais du Hibou
Wij hadden een heerlijke vakantie bij Relais du Hibou! Het is een fantastisch vakantieverblijf met geweldige gastheer en gastvrouw, Patrick en Anne. Het feit dat ze het 's avonds bestelde brood 's ochtends aan de deur bezorgden, toont hun zorg en aandacht voor hun gasten. Hij regelde voor ons een rondvlucht langs de prachtige kust bij Étretat. Dat is zeker een onvergetelijke ervaring geweest. Het is geweldig dat ze ook een schat aan informatie over de regio hebben en zo kunnen helpen om de mooiste plekjes te vinden. Het mooie zwembad was de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol avonturen. Ook heeft hij ons de spelregels van het Belgisch biljart uitgelegd zodat we dat vaak konden spelen.
Het is duidelijk dat hun gastvrijheid ons verblijf onvergetelijk heeft gemaakt. Bedankt voor de mooie vakantie!
Met een paar vriendinnen op verlengd weekend in Normandië. Zalige ontvangst door gastheer en gastvrouw. Elke ochtend ontbijtje aan de deur en ‘s avonds nog een verfrissende duik in het verwarmde zwembad. Veel te doen in de buurt en daarvoor kregen we ook steeds de beste tips van de gastheer! Appartement meer dan in orde, alles voorhanden in de keuken om thuis te koken.
Heel aangenaam en rustig verblijf. Sympathieke ontvangst! Mooie goed uitgeruste appartementen met terras. Prima uitvalsbasis om de mooie streek te verkennen. Hier kom je echt tot rust!
Ik kwam heel enthousiast voor een tweede keer naar Relais du Hibou. Enthousiast voor de vrienden maar zeker ook voor de gastheer en gastvrouw en voor de locatie. Opnieuw beloofde ik me snel terug te keren. Met collega's of met de kids -in de zomer voor het zwembad!- of zelfs helemaal alleen om te genieten van de rust en de prachtige streek. Een mega-aanrader. Niet onbelangrijk: parking en honden toegelaten.
Eind augustus zijn wij hier verbleven en hebben een overheerlijke vakantie gehad. Elke dag in het zwembad wat heerlijk verwarmd en zeer goed onderhouden was. Ook de accomodatie zelf is heel goed. Goede bedden en alles aanwezig. De aankleding zou iets gezelliger mogen maar dat is persoonlijk. De accomodatie ligt iets hoger de heuvel op en ligt heerlijk beschut door de prachtige begroeiing en tuin. Een waar paradijsje. Gastheer en gastvrouw staan voor je klaar. Door hun vriendelijkheid zorgen zij ervoor dat je gelijk welkom voelt. Ook voor kinderen zeer geschikte plaats. Mooie kust en een prachtig meer met allerlei activiteiten al vanaf 10 min vanaf accomodatie. Al met al een prachtige vakantie ervaring en dus zeer zeker een aanrader.
Perfecte uitvalsbasis om het mooie Normandië te verkennen. Blijf je op het domein dan is het heerlijk vertoeven in alle rust aan het zwembad. Nabij gelegen genoeg restauratie om te gaan genieten en in de sites is alles aanwezig om zelf te koken. Supermarkten en lokale producten direct in de buurt en als er dan nog iets mist , zijn Anne en Patrick er om je de nodige tips te geven. Direct aan de kust en je kan heerlijk cruisen met wagen of motor om de pittoreske dorpen of stranden met hun indrukwekkende natuur te gaan bezoeken. Etretat, Dieppe, Le Havre, Fécamp, Honfleur, Veules en Roses, St Valerey en Caux, Veullettes sur Mer, ...
Heerlijke zeevruchten, lokale ciderbrouwers, top normandsche Kazen , heerlijk allemaal.