Laagsteprijsgarantie

7.7
GoedScore uit 21 reviews

Gezellig en fijn
Door Tom op 18-03-2025

Fijne vakantie op een hele mooie plek. Een vrolijke en ontspannen sfeertje met veel leuke activiteiten. Echt een aanrader!

Nooit meer!
Door Roxanne op 12-03-2025

Het is een familie bedrijf die contactgestoord zijn.
Mijn zoontje mocht niet met de steentjes spelen, werd door de moeder aangesproken op een hele botte toon. Binnen hadden ze een hele speelplek ingericht, mijn zoontje wilde even rust en daar spelen, hij werd al snel naar buiten gestuurd als ik vroeg waarom kregen we een hele rare reactie.
Zij konden niemand normaal aanspreken, je moet een strakke zwembroek aan, mijn vriend had dit ook aan, maar zij dachten dat er een onderbroek onderzat (wat niet het geval was) toen zei de zoon ben je gestoord ofzo dat je je onderbroek eronder aan doet, dat doe je niet doe hem heel gauw uit. Waarbij m'n vriend liet zien dat er geen onderbroek onderaan zat, geen enkele excuses.
Al met al nooit meer.

Yvanka wordt nog steeds gemist!
Door Noah op 04-02-2025

Onze vakantie bij Domaine des Lilas was fantastisch! Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we hartelijk ontvangen. De gastvrijheid en vriendelijkheid van de eigenaren zorgden ervoor dat we ons meteen thuis voelden.
De kinderen hadden de tijd van hun leven met Yvanka en haar pony’s – een ervaring die ze niet snel zullen vergeten! Ook het zwembad bood heerlijke verkoeling op warme dagen, en in de rivier hebben we urenlang dammen gebouwd en gespeeld.
De omgeving is onwijs mooi, perfect om te wandelen en gewoon te genieten van de natuur. We hebben hier echt tot rust kunnen komen en gaan zeker nog een keer terug!

Een onvergetelijke vakantie bij Domaine des Lilas
Door Lotte op 30-01-2025

Wat hebben wij genoten van onze tijd op Domaine des Lilas! Vanaf het moment dat we aankwamen, voelden we ons meteen welkom door de warme en gastvrije eigenaren. De camping ligt in een prachtige, groene omgeving en biedt de perfecte balans tussen ontspanning en gezelligheid.
Voor de kinderen was het één groot avontuur. Ze begonnen de dag vol enthousiasme met de knutselochtenden, waar ze hun creativiteit kwijt konden en meteen nieuwe vriendjes maakten. Overdag was het zwembad dé plek om af te koelen, en tijdens de poolparty’s was het feest compleet met muziek en een gezellige sfeer. Maar de absolute favoriet was toch wel de airtrampoline, waar niet alleen werd gesprongen, maar ook volop werd buikgeschoven, gierend van het lachen.
’s Avonds genoten we van de heerlijke table d’hôtes, waar we samen met andere gasten aan lange tafels schoven om te smullen van heerlijke gerechten. De on

Ontspannen
Door Peters op 28-01-2025

Wij hebben een fantastische tijd gehad op deze camping! Het is echt een paradijs voor kinderen. Onze kids hebben zich geen moment verveeld: ze hebben heerlijk gezwommen in het zwembad, meegedaan aan creatieve knutselactiviteiten en zelfs pony gereden, wat echt een hoogtepunt voor hen was.
Ook het eten op de camping was heerlijk, met genoeg keuze voor iedereen. De sfeer is ontspannen en gezellig, en het personeel is supervriendelijk en behulpzaam. Deze camping is echt een aanrader voor gezinnen die op zoek zijn naar een plek waar de kinderen volop kunnen genieten en ouders ook tot rust kunnen komen. Wij komen zeker terug!

Zo gezellig
Door Julia Bakker op 28-01-2025

Onze vakantie bij Domaines des Lilas was absoluut perfect! We gingen met onze drie kinderen en hadden de tijd van ons leven. De locatie is prachtig en biedt voor elk wat wils. De kinderen hadden zoveel plezier met het knutseluurtje 's ochtends, en de poolparty op maandagavond was een echt feestje! De thema-avonden brachten een leuke afwisseling in de week en zorgden voor veel gezelligheid. We vonden het ook geweldig om samen de dieren te voeren, dit was een mooie ervaring voor het hele gezin. Het zwembad was fantastisch en een echte verfrissing op warme dagen. Het sanitair was goed verzorgd en schoon. Wat ons echt bijbleef, was de vriendelijke en gastvrije sfeer, de eigenaren zijn ontzettend aardig en zorgden ervoor dat we ons meteen thuis voelden. We komen hier zeker weer terug!