Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | 3, Pouzoult, F-36160 |
Domaine Pouzoult, gîte l'Escalier en gîte Orange
Prachtige gite (Orange) op een groot en mooi onderhouden domein. Heel vriendelijke eigenaren die met passie en veel aandacht de gite hebben ingericht en ons als gasten gastvrij ontvingen.
Heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de natuur en de de enorme rust. Mooie, heel rustige, omgeving om te fietsen (e-bike aangeraden vanwege de vele heuvels) en te genieten van het landschap. Na het fietsen is het het weer heerlijk ‘thuiskomen’ en te genieten van de grote tuin met verschillende zitjes, overdekte terras en/of binnen met de houtkachel aan.
Veel privacy.
Wij hebben een fantastische ervaring gehad in de mooie gite van Ton Jeannine. Een prachtige, rustige omgeving met veel ruimte en veel groen. Je kunt hier echt bijkomen. De gite is sfeervol ingericht met alles wat we nodig hadden. Buiten veel zitjes in de zon en schaduw. Ton en Jeannine zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in l'Escalier en zijn echt tot rust gekomen. Vriendelijke eigenaren die goede tips hadden over waar je heerlijk kon eten en wat er toe doen was in de omgeving. Het was een bloedhete week, maar er was voldoende schaduw met een zacht briesje. Als het zwembad klaar is, voegt dat nog net iets toe, maar we hebben echt genoten!.
....en wat een plek! Jeannine en Ton hebben hun Domaine prachtig verbouwd en nog wel op een heerlijke locatie. Zeker voor "rustzoekers" is hun Domaine een ware aanrader. Gite Escalier is prachtig en compleet ingericht, al is de wenteltrap naar boven wel bedoeld voor de wat slankere gasten. Wat zeker niet wegneemt, dat die rustige ligging het werkelijk maakt tot een héél fijne plek om te verblijven!
We hebben een fijne vakantie gehad in Domaine Pouzoult. Onze gastvrouw -en heer Jeannine en Ton deden er alles aan om ons verblijf comfortabel te maken met tips over wandelen, fietsen, kastelen, tuinen, dorpjes, marktjes en de jaarlijkse Brocante in Lacs. Voor ons was de tuin Prieuré of Orsan favoriet én het zwemmen in het enorme grote recreatie meer lac de Sidiailles. We hebben kunnen relaxen en genieten van de stilte van de de fantastische tuin, onze gîte Orange was alle gemakken voorzien en hebben heerlijk geslapen!! Tot slot, fijn om na een dagje stappen te kunnen genieten van een diner in de tuin met leuke gesprekken. Dank jullie wel Jeannine en Ton