Over Corendon Amsterdam Schiphol Airport, a Tribute Portfolio Hotel
Bij Corendon Amsterdam Schiphol Airport, a Tribute Portfolio Hotel geniet je van een comfortabel verblijf in een modern hotel dat uitkijkt op een mooie tuin en ruime faciliteiten biedt. Het hotel is zeer geschikt voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers die willen relaxen en de omgeving verkennen. Het uitgebreide aanbod aan zwembaden, wellness en goede vervoersmogelijkheden maken dit tot een fijne plek om je verblijf door te brengen. Je voelt je er snel thuis door de vriendelijke service en sfeervolle ambiance. Bovendien ligt het hotel gunstig, waardoor je gemakkelijk de stad en de omgeving kunt ontdekken.
De ligging
Corendon Amsterdam Schiphol Airport, a Tribute Portfolio Hotel ligt vlakbij de luchthaven van Schiphol, in Badhoevedorp. Vanuit hier ben je snel in Amsterdam, maar ook de rest van Nederland is goed bereikbaar. In de directe omgeving vind je leuke restaurants en winkels, ideaal voor een korte wandeling na een dag vol activiteiten. De ligging maakt het een praktische keuze voor zowel zakelijke als recreatieve gasten die de omgeving willen verkennen.
Het hotel beschikt over 680 niet-rokerskamers die je comfortabel kunt inrichten met airconditioning en verwarming. Veel kamers hebben een balkon waar je lekker in de buitenlucht zit. Je vindt er een zwembad, een whirlpool en een terras waar je kan genieten van het mooie weer. Voor wie actief wil zijn, zijn er sportfaciliteiten zoals een fitnessruimte, tafeltennis, biljart en darts. Ook is er een spa en wellness-centrum met sauna en massage, ideaal voor ontspanning na een drukke dag. Het meertalige personeel staat altijd klaar om je te helpen, en er zijn diverse voorzieningen zoals een bioscoop, supermarkt, krantenkiosk en speelkamer voor extra comfort.
In het hotel kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in de ontbijtzaal of dineren in het restaurant met a la carte opties. Verder is er een gezellige lobbybar en een bar waar je terecht kunt voor een drankje. Je kunt ook kiezen voor all-inclusive, zodat je gedurende de dag kunt genieten van ontbijt, lunch, diner en snacks, inclusief een breed assortiment alcoholische en niet-alcoholische dranken. Zo wordt eten en drinken zeker een feestje tijdens je verblijf.
De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Gratis Wi-Fi is beschikbaar in het hele hotel en er is parkeergelegenheid voor gasten die met de auto komen. Het hotel is rolstoelvriendelijk en beschikt over aangepaste kamers en faciliteiten. Het verblijf biedt een goede balans tussen comfort, ontspanning en便利heid, waarbij je je snel thuis zult voelen.
Airconditioning
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Schipholweg 275, 1171 PK |
Corendon Amsterdam Schiphol Airport, a Tribute Portfolio Hotel
De massage van Ferdy in de Spa was geweldig. Ik zat helemaal vast vanwege veel typen / computerwerk. Na 1 uur massage ging ik helemaal blij weg. 🙏🏻
we were well taken care of, everything was clean, restaurant was really great and there was enough to eat, in between you could get drinks at the lobby bar you had to pay for, but there I was always helped by 2 friendly staff, Richard and a girl with black hair don’t know her name and she can speak Spanish that was great and helped where it was possible, (both of them) everything was well organized I will definitely come back 😇
Zaterdag op zondag met 6 personen, in drie kamers hier geweest.
We hebben ons prima vermaakt.
Het van te voren vermelde menu was onverwachts veranderd in uitgebreid diner buffet.
Super lekker gegeten. Het was echt boven verwachting. Volgende dag heerlijk uitgebreid ontbijt buffet. Ook geweldig lekker. Ik begrijp niet hoe mensen dit eten afkraken. Bediening in de lobby bar kon beter. Erg traag. Drie heerlijke kamers met uitstekende badkamer gehad.
Bij Schiphol en snelweg. Hier hoor je helemaal niets van. Erg rustig op de kamers. Heerlijk genoten in dit hotel. Wij komen vast nog eens terug. Prijs kwaliteit super.
Slechte service, onvriendelijk personeel, all inclusieve veranderd in a la carte is slecht bevallen.