Maison Les Galettes

We hebben de beste aanbieders voor Maison Les Galettes voor je op een rij gezet:
Château La Touanne
Totaal aantal kamers: 5
Renovatiejaar: 2017
Adresgegevens | Les Galettes, F-18170 |
Maison Les Galettes
Lieve Loes, Bart en Amber. Wat hebben jullie ons een fijne week gegeven rond oud en nieuw. We zijn in de watten gelegd met gezelligheid, heerlijke hapjes, uitgebreid ontbijt en 's avonds grandioos eten. Ook de kamer was tot in de puntjes verzorgd. De bedden sliepen heerlijk en er was een fijn zitje. Prachtige omgeving en alle rust. Ook nog wild gespot. Jullie hebben een dikke 10 verdiend. Heel mooi vooruitzicht dat we nog terug kunnen komen.
We hebben het erg naar ons zin gehad. Heerlijk rustige omgeving, mooie natuur. We hadden een terraskamer en dat was fijn! 's Morgens lekker even zwemmen. Daarna een heerlijk ontbijt. Elke avond lekker mee-gedineerd. Alle dagen lekker. Loes, Bart en Amber zijn heel gastvrij. We hebben ook met onze meegenomen fietsen leuke tochtjes gemaakt. Je komt vrijwel geen verkeer tegen! Fietst wel zo rustig. 1 X een lekke band gehad, even naar Bart bellen en hij komt je met zijn busje ophalen. Fijn was dat! Mede omdat fietsenmakers zeldzaam zijn en de dorpen uitgestorven.
Volgende vakantie willen we richting Spanje en gaan we weer even logeren als tussenstop!
Het was voor ons niet de eerste keer dat wij bij Loes, Bart en Amber op vakantie zijn geweest. Zoals ook de andere keren werden wij hartelijk en gastvrij ontvangen en hebben een geweldige tijd bij ze doorgebracht in een van hun mooie gastenkamers. We hebben heerlijk kunnen relaxen, zwemmen en genieten van de mooie omgeving. Zalig gegeten, gelachen en zeker goed geslapen.
We komen weer terug, dat staat vast!

Maison Les Galettes
Heerlijk verblijf, bij Bart, Loes en Amber ben je welkom.
Wij wilden schuiven met datums, was allemaal mogelijk.
Erg schone en mooie kamer goede bedden, en een heerlijk ontbijt.
Loes kookt erg lekker, ik zou er zeker voor kiezen om mee te eten in de avond.
Mooie en rustige omgeving,
We gaan zeker nog terug als we deze richting weer op vakantie gaan.
Superfijne b&b. Bart, Loes en Amber zijn zeer gastvrij, locatie is super rustig. Wij hadden de kamer met terras en een prachtig uitzicht over de vallei, we kwamen aan met 26 graden en konden ‘s avonds buiten eten aan de lange tafel, Loes kan heerlijk koken! Op onze terugreis zijn we opnieuw langsgegaan, een heerlijk rustpuntje op weg naar het Zuiden! Aanrader!
Wat een mooi plekje met een lekkere ligging. Veel ruimte. Ook veel ruimte voor de kinderen om van alles te doen. Goede sfeer en gastvrij. En mee-eten is ook geen straf.