Airconditioning
In de buurt
Stadscentrum: 100m
Strand: 200m
Theofilos Superior
Weer een heerlijke vakantie gehad. Het was de 6de keer dat wij bij Theofilos geboekt hadden. De accomodatie was oké en vooral het personeel was fantastisch. Ene Elena zorgt er voor dat je je daar thuis voelt. Zij zorgt voor een optimale sfeer. Het complex heeft wat achterstallig onderhoud, maar dat stoort ons niet. Er is een mooi zwembad waar je rustig kan zwemmen. Het ontbijt is oke en 's avonds gingen we naar het stadje ( 10 minuten lopen) om te eten waar volop goedkope en goede restaurantjes zijn. Aan te bevelen zijn Kalderimi (mooie tuin om te zitten) de Vrouwen coöperatie en Yalou Yalou. En ga je ergens anders eten dan is er volop keus en ook die zullen wel goed zijn. Voor een drankje in een gezellige omgeving gingen wij naar de Kantina, vlak bij het piertje. En met een toeristentreintje ben je zo in Molivos en Anaxos.
Ook zijn er mooie wandelroutes door de natuur.
Wij hebben weer genoten en elke dag zon.
Heerlijke accommodatie, fijn zwembad en goed ontbijt!
De gastvrouwe Eleni is geweldig en ze loopt haar benen uit haar lijf om het iedereen naar de zin te maken. Wij komen er graag.
Is op loopafstand van centrum van Petra met veel leuke winkeltjes en supermarkt.Je bent zo bij de zee, waar je heerlijk kunt eten bij de vele restaurants.
Het totale plaatje klopt, vooropgesteld de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.
En als je geen handdoek hebt gekregen vraag het dan. Zo moeilijk kan het niet zijn. 😉 De kamer was groot en schoon. Mooi groot zwembad. De lokatie in het oude gedeelte van Petra, waardoor je verschillende routes naar het strand en restaurants kan lopen. Heb je gelijk je beweging gehad. 😁
Het ontbijt is simpel maar alles is vers. En als je het niet bevalt zou ik zeggen loop naar het dichtstbijzijnde bakkerijen of winkeltje of ga op een terras zitten eten. Niet zeuren maar genieten !
Dit eiland is top, er is genoeg te zien of te bezoeken als je dat wil en zelfs dan kom je als herboren terug.
Oh en het eten is heerlijk, er zijn genoeg goede restaurants, vraag het gewoon. We proberen nog in die flow van de Griekse vriendelijkheid te blijven en dan maar weer eens een nieuwe reis daar naar toe boeken, al is het maar voor een week.
Bij aankomst zijn we in classic neer gezet, dit is 50 a 60 jaar terug in de tijd. We hadden geboekt voor superior, het moderne gedeelte. Het was overboekt. Echt onvoorstelbaar!! Ondertussen zitten we wel in een goede kamer, maar om je heen hoor je alleen maar klagende mensen.
We slapen hier alleen maar, en gaan lekker de hele dag naar strand, komen terug om te douchen, om daarna lekker in het oude stadje lekker te eten.
Wat zonde dat de eigenaar zo slecht met dit vrij recent gebouwde complex omgaat!
Wij zullen hier nooit meer terug komen, en ook niet aanraden!
Bij aankomst werden we allervriendelijkst ontvangen. Ondanks het late tijdstip werd er een maaltijd voor ons gemaakt.
Het personeel is ontzettend behulpzaam en erg lief voor kinderen.
Ons appartement was prima. De bedden waren wat hard, maar we hebben goed geslapen. Er werd iedere dag keurig schoongemaakt en de handdoeken en lakens die vervangen werden waren schoon en zacht.
Het zwembad zorgde de hele week voor vertier voor onze kinderen.
Het hotel ligt iets buiten het centrum van Petra. Je loopt in 10 minuten naar het strand de winkels en restaurants.