Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Zee: 6000m
Winkelmogelijkheden: 9000m
Adresgegevens | Kaya Vivaldi 44, 1234 CW |
Villa Topzicht
Prachtige vakantie gehad. Rustige ligging met mooi uitzicht. Accommodatie zeer goed; alles wat je nodig hebt is aanwezig en Arend + Barbara waren zeer hulpvaardig. Via Arend auto gehuurd (absoluut noodzakelijk) - was prima geregeld. Zeer aan te bevelen voor fijne rustige vakantie; we komen hier graag terug.
Wat een topvakantie, bij aankomst bij de appartementen was het gelijk: hier willen we wel blijven! Schitterend uitzicht met een heerlijk windje. Het welkom was warm en de appartementen prima! Het zwembad is prachtig en hebben we intensief gebruikt voor en na onze ontdekkingstochten, uitgezet door Maud ons nichtje die stage liep op het eiland. ‘ s Morgens heerlijk ontbijten op het terras en ‘s avonds lekker borrelen als we op tijd terug waren. Heerlijk gesnorkeld en prachtige vissen, schildpadden en koraal gezien. Trouwens het eten bij de visrestaurants vlakbij Jan Thiel is zeker aanbevelingswaardig. Probeer zeker nog eens terug te komen! Er valt nog veel meer te ontdekken en te doen!
Prachtig kleinschalig resort in de rustige wijk Cas Grandi. Wij verbleven in appartement Sunshine. Deze is zeer goed bevallen. 2 kamerappartement met terras en extra zitje. Woonkamer met keuken voorzien van ventilator, slaapkamer heeft een ventilator en airco. Mooie badkamer Heerlijke warme douche, handdoeken kun je iedere dag schoon krijgen. Keuken voorzien van alles en ruim voldoende. Bedden voelden iets hard aan en we konden toppers op bed krijgen, hierdoor perfecte bedden. Mooie tuin met heerlijk zwembad. Een prachtig uitzicht vanuit de tuin. Arend en Barbara zijn zeer gastvrij die je privaçy respecteren. De huurauto kan op eigen parkeerplek achter een hek. Via de app Guestfriend kun je veel informatie vinden over het resort, voor je vakantie kun je al van alles via deze app met Arend en Barbara regelen. Kortom supervakantie gehad!!!
Heerlijke vakantie gehad met man en 2 zoons. Keurig net appartement, groot genoeg, zeer vriendelijke gastheer en dame…Prima geholpen toen wij schade reden ook nog.. regelde Arend het voor ons..
Wij vonden de bedden een beetje hard, maar dat is uiteraard erg persoonlijk!!
Een supernet, superschoon, mooi appartement op een fantastische plek. Met een zwembad, overkapping met BBQ en uitzicht over de baai, een prachtige tuin en heel veel mooie vogels, zelfs de papegaai en de kolibrie hebben we gezien. 's Avonds allemaal mooi verlicht. Het appartement is voorzien van alle gemakken, waaronder een ventilator en zonneschermen buiten op je terras, tot de ventilator en airco op je slaapkamer. De auto kan gehuurd worden bij Barbara en Arend, en deze kan elke avond achter het hek geplaatst worden. Voelt erg veilig daar, ook door de aanwezigheid van de eigenaren. Arend en Barbara zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Informatie over de omgeving, een fantastisch ontbijt, schoon beddegoed bij langer verblijf, schone handdoeken wanneer wenselijk en het ophalen van en brengen naar het vliegveld.
Namens ons hele gezin: een dikke dank je wel voor jullie bijdrage aan onze fantastische vakantie met dierbare herinneringen.
Wat hebben we genoten van het resort. Kleinschalig, heerlijk rustig en prachtig uitzicht. Hartelijke gastheer en gastvrouw, die er alles aan doen om het je naar de zin te maken.
Een net en compleet ingericht appartement (Sunshine) met een fijn eigen privé terras waar het heerlijk vertoeven is. De app Guestfriend geeft veel informatie voor en tijdens het verblijf, veel gebruik van gemaakt!