Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Bushalte: 800m
Openbaar vervoer: 800m
Adresgegevens | Vennikerweg 3, 1736ET |
De Boerenzwaluw
Zeer nette camping vlak bij Schagen. Mooie ruime plekken en camperplaatsen met eigen grasstrook. Sanitair netjes en douche lekker warm. Je hoort de weg en de trein, maar voor ons niet storend. Vriendelijke eigenaren. Aanrader voor wie de kop van N H wil verkennen.
Prima camping waar we een aantal jaren geleden al een paar keer waren geweest. We keken nu onze ogen uit hoe de begroeiing op het nieuwe veld zich heeft ontwikkeld.En ook dat het zo druk was dat zelfs een aantal dagen bijboeken niet mogelijk was.
Het fijne van deze camping is dat ze beschikken over zéér ruime plaatsen en dat je door de begroeiing heel weinig zie van de andere kampeerplaatsen. We komen zeker weer terug!
Vriendelijke mensen. Moeder zou meegaan maar vanwege het extreem warme weer ging dit niet door. Kregen geld terug zonder problemen.
Mooie grote plekken en alles mooi schoon.
Zeker aan te raden. Knus en gemoedelijk!!
Camping met heel ruime en mooie plekken in het groen. Niet helemaal stil door ligging bij autoweg en spoorlijn. Sanitair prima in orde.
Hele nette camping met ruim opgezette plekken . Netjes onderhouden door de eigenaren. best wel schaduwplekken te vinden.
ook voor kleine kinderen is err voldoende speelplek ook allemaal netjes en goed onderhouden. Na een fikse stormbui de volgende ochtend errg belangstellend of alles goed was gegaan. echt petje af voor jullie gezin en ga zo door