Adresgegevens | Greterstrasse 9, D-26817 |
Siriushoeve
Alles tip top voor elkaar. Huisje schoon maar oo de tuin en speelweide zijn goed onderhouden. Als je van rust houd is de Siriushoeve een echte aanrader. In de omgeving is voldoende te beleven en er zijn in het dorp diverse restaurantjes waar je honden ook mee naar binnen mogen. De speelweide was voor onze honden een echte belevenis.
Een leuk gezellig appartement met een omheinde tuin. Vanuit de tuin kun je via omheind pad naar de hondenwei. Ook deze is netjes en een heerlijke plek om je honden te laten spelen. Ook mooie uitstapjes en wandelingen gemaakt met onze honden. Als je van rust houdt en je graag met je honden op vakantie gaat, is de Siriushoeve een absolute aanrader
Bij aankomst zijn wij hartelijk ontvangen. Naast het huisje was ook de tuin en de speelweide netjes onderhouden. Rustige omgeving. In het dorpje hebben wij bij Bruno gegeten. Al met al een geslaagde vakantie
Een mooie accommodatie om met je honden heen te gaan. De tuin is goed omheind een er is ook een speelweide voor de honden. Het is er echt rustig gelegen, en toch ben je binnen 10 minuten rijden in het dorpje. Een gezellig en netjes huisje en gastvrij ontvangst. Voor herhaling vatbaar.
Voor honden prima; voor mensen slecht. Eigenaren missen elke vorm van menselijke empathie. Het woord ‘gastvrij’ komt niet voor in hun woordenschat.