Laagsteprijsgarantie

Via del Cacciatore, 30, I-54100

Taimi

6.2
VoldoendeScore uit 7 reviews

Leuke camping dicht aan het strand.
Door Arjan
Zoover Ontdekker
op 18-08-2026

Prima camping met grote schaduw plekken. Sanitair is keurig onderhouden en schoon.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Het strand is prima aan te lopen (max. 10 minuten) waar leuke tentjes zijn om wat te drinken of te eten.
Plaatsen als Pisa en Lucca zijn vanaf hier goed te bereiken.
Wij hebben hier 5 dagen gestaan met 3 kinderen (13, 16 & 17 jaar) en hebben een prima tijd gehad.
Van geluidsoverlast hebben wij geen last gehad.
Voor een aantal dagen een prima camping, wij misten de sfeer van een dorpje rondom de camping, maar die zijn er genoeg in de omgeving.

Geluidsoverlast naast de camping!
Door Jessica op 20-07-2025

Ga niet naar campings in deze plaats!
De camping is prima, vriendelijk personeel, goed onderhouden en hele grote plekken maar er is één groot minpunt: geluidsoverlast. s' Avonds verandert het gebied rondom de camping in een racebaan met veel geluidsoverlast. Als je aan de voorkant zit heb je kans op vreselijk harde muziek tot de vroege ochtend door deze jeugd in auto's. De camping probeer dit op te lossen door gesprekken met de gemeente en politie, maar het helpt niet. We hebben een nieuwe plek gekregen op het adults-only gedeelte, maar nog steeds wel racende auto's in de avond, gelukkig is de keiharde muziek een stuk minder.

Echt een aanrader voor een paar dagen.
Door Betty op 09-09-2022

Zeer vriendelijk personeel, ruime plaatsen. Sanitair was prima. Föhn aanwezig.
Heerlijk gegeten in het restaurant. 1x Pizza gehaald, echt uitstekend.
Ik zou hier geen 2 weken willen staan, maar een paar nachten is prima. Je hoort de straat, maar we hadden er geen last van. Veel licht in nacht bij toiletgebouw.
Genoten van zwemmen in zee, nog geen 10 minuten lopen. Daar kun je tegen vergoeding een (1/2)dag genieten onder parasol met 2 stoelen en ligbed. Toilet en douche aanwezig.

Wat een vriendelijkheid
Door Peggy Brok-Cissen op 02-09-2022

Wat een ontzettende vriendelijke medewerkers allemaal!
Plaatsen erg ruim en rustige camping.
Brood moet je dag ervoor even bestellen en kun je het s ochtends ophalen. Voor kleine kinderen niet heel veel te doen. Zwembad prima maar even verkoelende duik badmuts verplicht.
Vrij strand 7 minuutjes lopen, prima te doen.
Sanitair is prima en het eten in restaurant is heerlijk, maar word wel op kartonnen borden geserveerd. Maar je zit er erg gezellig.
Wij zijn zeer te vreden en de vriendelijkheid en goed Engels praten was erg prettig

Niet aan te raden
Door Anoniem op 14-08-2022

Onvriendelijk personeel op één lieve mevrouw na. Je moet doen wat ze zeggen, respect voor een andere mening kennen ze niet.
Zwembad is heerlijk verkoelend, wel klein en ondiep. Er is een badmuts verplicht.
Speelgelegenheid is minimaal. Een vervallen pingpongtafel, een pannakooi waar je nog net niet vast zit met je hoofd in het net wat super laag hangt. Er is geen schommel of klimtoestel.
Sanitair is smerig. Haren overal, poep aan de bril enz. Het lijkt alsof er alleen 's nachts schoongemaakt wordt. Nooit iemand zien schoonmaken namelijk.

Mooie camping
Door Michael Lokkers op 20-07-2022

Positief was het sanitair, ruime plaatsen, zeer vriendelijk personeel. Goed restaurant. Minder was het zwembad. Was groot bak water waar niets in mocht. Springen in het water was verboden, zelfs door kinderen. Directie leden waren zeeer onvriendelijk.