Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9
Over Trulli Terra Magica
De ligging
Trulli Terra Magica ligt op een steenworp afstand van het stadscentrum, slechts 1500 kilometer verwijderd, waardoor de charmante bezienswaardigheden en het bruisende stadsleven binnen handbereik zijn. Voor de liefhebbers van een partijtje golf ligt er een golfbaan op 30000 kilometer afstand. Rondom het hotel vinden vakantiegangers binnen 2000 kilometer uitstekende vervoersverbindingen om de omgeving verder te verkennen. Voor reizigers die met het vliegtuig komen, ligt de luchthaven op 50000 kilometer afstand, wat de reis naar Trulli Terra Magica vergemakkelijkt.
Trulli Terra Magica, een sfeervol hotel dat zijn deuren oorspronkelijk opende in 1800 en volledig gerenoveerd werd in 2024, biedt een unieke verblijfservaring met zijn historische charme en moderne gemakken. Ondanks dat er geen vermelding is van een zwembad, zorgt het hotel met slechts 4 eenheden voor een intieme en rustgevende atmosfeer waar vakantiegangers ongestoord kunnen genieten. Het hotel faciliteert een wifi-internetverbinding zowel in de publieke ruimtes als in de kamers, wat zorgt voor een naadloze connectiviteit. Hoewel de receptie niet de hele dag door bemand is, zorgt het beperkte aantal eenheden voor een persoonlijke en attentvolle service. Parkeerruimte is beschikbaar voor vakantiegangers die met de auto komen.
De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | San Cataldo,12, I-70017 |
Trulli Terra Magica
Ontzettend genoten van deze B&B. Gaan zeker nog een keer terug.
De gastvrouw Micaele is een super lieve vrouw. Heeft ons erg geholpen met tips over leuke plekken om heen te gaan. Heeft voor ons de restaurants gereserveerd. Zwembaden zijn niet groot maar voor verkoeling heerlijk. Niet te veel toeristen. Dat vonden wij juist fijn.
Het was alleen jammer dat we op een berg zaten 400 mtr van de plek van de B&B. Is lopend prima te doen, alleen in onze periode was het ontzettend warm dus hebben we auto gepakt. Voldoende parkeer gelegenheid.
Ontbijt was ook heerlijk. Genoeg keuze. Verse producten.
Op de laatste dag wilden we graag wat eerder ontbijten. Omdat we op tijd op het vliegveld moesten zijn, dit was ook geen probleem.
Echt een aanrader.