Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Dorpsstraat 2 , 9536 PE |
Eeserhof
Dit jaar weer een arrangement kunnen boeken: Aangenaam Verpozen. Ervaringen waren weer heel goed. In dit familiehotel weten ze het gasten uitstekend naar hun zin te maken: gemoderniseerde kamers, heerlijk ontbijt, appetijtelijke diners. Prima kwaliteit-prijsverhouding. Warm aanbevolen!
Met groep collega’s overnacht inclusief diner en ontbijt en lunch. Mooie locatie, goede service, vriendelijk personeel, heerlijk gegeten. Een aanrader!
Wij zijn hier met vrienden geweest en het was geweldig heerlijk gegeten en erg vriendelijk en gastvrij personeel alles was heel netjes en heel schoon een prima verblijf en we komen zeker terug
Weer waren we 5 dagen in de Eeserhof. In dit familiehotel lijkt alles vanzelf te kloppen. Maar erachter zit teamwork. Een goede sfeer. Gastvriendelijle medewerkers, een gevarieerd ontbijt en 's avonds een heerlijk diner. Waar vind je dit nog? In een prachtige omgeving om te fietsen. Een absolute aanrader!!
Geweldig gastvrij hotel! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. In het restaurant wordt standaard een tafeltje voor je gereserveerd. Je hoeft alleen maar te laten weten of je ervan gebruik gaat maken. Ook het menu van de dag is te raden. Leuke prijs voor één 3 gangen diner. Omdat wij iets te vieren wilden we in de avond een Whiskey doen. We werden daarbij goed geadviseerd en alle flessen gingen open om te ruiken. Top service! Ontbijt was goed. Alles was aanwezig. Kamers schoon en niet zo gehorig. Als ik dan toch klein minpuntje mag noemen is dat de douche. Een zeer kleine zachte straal waardoor je met lang haar langer bezig bent en de shampoo moeilijk uit je haar krijgt. Top hotel en wij komen zeker terug!!