Het Roozenhuys

VakantiehuisDe Peelrand Hoeve
Vakantiehuis- € 230
p.p. vanaf*
B&B Hoeve Klein Haneveld De Oude Stal
VakantiehuisGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
24 uur inchecken
In de buurt
Bushalte: 500m
Adresgegevens | Putselaarstraat 4a, 5443NG |
Het Roozenhuys
We hebben ontzettend genoten. Alles was top, de gastheer/mevrouw waren super aardig. Luxe en mooie faciliteiten, zoals een Hottub en een sauna. En wat een mooie omgeving en genoeg te doen! Al met al we komen hier zeker terug!!
Warm en fijn verblijf. De hottub is echt een aanrader. Maar ook de grote tipi was super om kampvuur te maken en te koken. Alles is aanwezig voor een fijn verblijf met een grote groep vrienden of familie. Wij komen volgend jaar weer terug!
Echt supersuper weekend gehad met onze vriendinnengroep. Alles onder één dak. Veel spelletjes, veel buiten, lekker open haard, de hottub, de sauna. Kookworkshop met zijn allen. Groot, mooi, rustig; wat kan ik nog meer zeggen: We komen zéker terug!!
Heerlijk huis , zowel voor goed en slecht weer. Gastvrije en zeer vriendelijke eigenaren . Een mooi ingericht huis van alle gemakken voorzien. Mooie rozentuin , genoeg ruimte om lekker vuur te stoken, sauna en hot tub. Genoeg
Alles aanwezig om je te vermaken.
Met 13 vrienden op fietstweekend in Haps. Heel fijne overdekte lange buitentafel. Fantastisch gezellige grote Tipi met vuurplaats
Uitgebreide keukenfaciliteiten.Heel leuk nostalgisch ingericht. Kortom een prachtige accommodatie!
Alleen een paar extra wastafels zou het echt compleet maken voor een grote groep.
Klaarwakker uit Teteringen
Prachtige huis met volop mogelijkheden zoals de hottub, tipitent met BBQ, diverse spelletjes, tafeltennistafel, voetbaltafel en sauna. We waren met een grote groep met zowel kleine als grote kinderen. Er was voor iedereen genoeg te doen.
Echt een aanrader dit verblijf. Uitermate vriendelijke gastheer en gastvrouw. We hebben een fantastisch weekend gehad.