Le Frêche à l'Ane

We hebben de beste aanbieders voor Le Frêche à l'Ane voor je op een rij gezet:
Camping Le Domaine de Ker Ys
CampingCamping Sandaya Val André
Camping- € 225
Camping Orangerie de Lanniron
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 136
Wasmachine
Centrale verwarming
Adresgegevens | 6 rue du Champ Saint-Paul, Le Bourg, F-22550 |
Le Frêche à l'Ane
Voor liefhebbers van rust en natuurschoon een aanrader! Wat een fijne plek met alles voor een heerlijk verblijf. We zijn hier 2 weken geweest, waarvan 1 met onze kinderen voor wie we ook de accomodaties hebben gehuurd: een 6 persoons Chalet en een 4 persoons canvas chalet. Wij hadden zelf een 2 persoons chalet. Ronduit super: schoon, compleet, prachtige en grote plaatsen. Leuke receptie en de twee eigenaresses verdienen alle lof! Normaal nooit, maar wellicht dat we hier nog eens terugkomen. Wat ons betreft een 10!
Dit is een fijne en rustige camping. Een goede basis om dit deel van Bretagne te ontdekken. Een prachtige kust, direct aan de GR34, met mooie wandelingen. Leuke levendige kustplaatsen en heerlijk gegeten in lokale restaurants. Vriendelijke eigenaren, goed en schoon sanitair en zeer ruime plaatsen.
Prachtige kleine terrassencamping met mooi uitzicht over boerenland. Rustig gelegen aan de rand van het dorp. Ruime plekken en zeer schoon sanitair.

Le Frêche à l'Ane
Rustige camping met mooi uitzicht over de vallei. Camping wordt goed onderhouden. en is heel bloemrijk. Toiletgebouw is netjes en wordt regelmatig en goed schoongehouden. de gehuurde safaritent was schoon en erg netjes ingericht en stond op een ruime plek.Eigenaressen zijn erg aardig en behulpzaam, geven veel informatie over de omgeving. smorgens kun je vers brood krijgen ( wel bestellen). Winkel ( superU) zit 7 km verderop. Er is een grote overdekte ruimte waar je kunt biljarten, tafeltennissen en tafelvoetbal kunt spelen. hier is ook gratis WIFI Omgeving is erg mooi Cap Fréhel, Cap Erqui, Dinan Fort la latte zijn in de buurt en erg mooi om te bezoeken. ook kun je er kilometers wamdelen en heb je prachtige rotsachtige uitzichten van de kustlijn.
Mooie bloem- en vogelrijke rustige camping met prachtig uitzicht en zeer ruime plaatsen! Heerlijk schoon sanitair.
De beheerders zijn bijzonder hartelijk en behulpzaam. Niets is hen teveel om te doen voor hun gasten.
Tijdens ons verblijf was er een flinke storm, windkracht 10. De beheerders hielden de camping voortdurend goed in de gaten met betrekking tot het gevaar t.a.v bomen en takken e.d. wat een veilig gevoel gaf.
Fijne omgeving om zowel te fietsen als te wandelen. Geen spectaculair, maar wel oorspronkelijk mooi landschap.
Mooie plekken zoals oa Cap Fréhel, Cap Erqui, Dinan, St Malo zijn makkelijk te bereiken. Geldt ook voor de GR 34, is prachtig om te wandelen langs een voortdurend veranderende kustlijn.
Veel te beleven dus.
We hebben ons er erg thuis gevoeld en willen zeker terugkomen!
Heel aangename uitbaters.Geven alle informatie wat je nodig hebt.Heel netjes onderhouden camping.Sanitair wordt 2 maal daags gekuist.Lekker brood en ontbijtkoeken elke morgen.Je kunt daar een ontbijt nemen voor 5€ met alles er op en eraan.Zelfs zelf gemaakte confituur.Ligt goed om fietstochten te maken o.a. naar Fréhel en Cap Fréhel.Niet ver van warenhuizen.