Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Kerkendijk 41, 5712 ES |
Pipowagen Camping Puur Genieten
Wat heerlijk voor een weekend de hele camping afhuren, samen met onze kinderen en kleinkinderen.
En wat hebben we genoten van de rust, en ontspannen weekend.
De kleinkinderen speelde uren in het bos, terwijl we zelf spelletjes konden doen.
Dit is oprecht PUUR GENIETEN.
Twan en Jackeline Bedankt!!
We waren hier in juli 2024 een midweek met kinderen en kleinkinderen i.v.m. ons huwelijksjubileum. Uniek dat we met 22 personen de hele camping konden huren. We hebben ons allemaal goed vermaakt. De verwachtingen die we ervan hadden via de website werden ruim overtroffen. Twan en Jacquelien zijn zeer gastvrij. De camping heeft veel voor jonge kinderen, maar oudere kinderen kunnen zich ook prima vermaken met bijvoorbeeld de vuurplaats, tafeltennis en spelletjes doen in het paviljoen. De camping is ruim en heeft meerdere leuke zitjes. Ook leuk hoe Twan de kinderen vermaakt in de kinderboerderij: dieren voeren en aaien, ezels borstelen e.d..
Kinderen genieten volop van alle mogelijkheden die er op de camping zijn. Ze hebben alle bewegingsvrijheid omdat de camping geheel is omheind en de kinderen dus niet weg kunnen.
Zowel het sanitair als de pipowagens zijn superschoon.
Wat een aanrader is dit. Goed verzorgde, schone pipowagens op een prachtig terrein. Aan alles is gedacht, overal op het terrein zijn plekjes waar je heerlijk kunt zitten . Voor de kinderen is er zoveel te doen,. Erg vriendelijke eigenaar. Kortom...een aanrader!!
Wat hebben we als familie genoten op de camping. Alles tiptop schoon en leuk in iedere pipowagen een flesje wijn en appelsap. De kinderen waren niet bij de trampoline en beestjes weg te slaan. Iedereen heeft genoten op deze schone en kindvriendelijke camping.
Het derde jaar op rij op deze camping met onze kleinkinderen.
Vooral leuk voor de kleinere kinderen (onze oudste was 6).
De camping is veilig, de kinderen kunnen er niet vanaf en niet verdwalen.
Er is van alles te doen: speelbosje, speeltuintje, watersproeier en dieren om te aaien.
De dieren worden iedere avond door Twan en alle kinderen van de camping gevoerd en geborsteld.
Er worden regelmatig leuke workshops gehouden.
Een heerlijk verblijf gehad