Laagste prijsgarantie

Ruimte
    Natuur

Hier zit je super!
Door Fam. Kamphuis op 22-01-2024

Hier zit je super! Op een kleinschalig gated complex, mooi verzorgd en uitstekende service van beheerder Janneke ter plaatse. De villa zelf is top ingericht. Van keuken tot goed werkende airco in de slaapkamers. Wifi is zeer snel en stabiel. De tuin is de plek waar je het liefste zit. Veranda met eettafel en loungebank. Zwembad met palapa en een zee van ruimte. Kortom, als je iets zoekt en dit is nog vrij, dan moet je meteen boeken omdat je anders waarschijnlijk te laat bent. Wij verbleven hier met het gezin (kids van 5 en 7 jaar). Tot volgend jaar 😎🌴

“Dromen komen uit “Nog mooier dan de foto s
Door Wilma van t Hart op 25-11-2023

12 dagen met familie in dit heerlijke huis verbleven . Met 6 P Van alle gemakken voorzien . Auto via verhuurder gehuurd.
Goede bedden keuze uit kussens
Ruime slaapkamers en 3 badkamers
Mooie sfeervolle inrichting
Fijn zwembad en mooie tuin met heerlijke schaduwplekken
Dicht bij zowel mambo beach als Jan Thiel

Een heerlijke villa van alle gemakken voorzien.
Door Cheryl Veld-Pasman op 01-10-2023

Een heerlijk huis met veel ruimte zowel binnen als buiten. We hebben genoten van het zwembad en de schaduwplekken onder de palapa.
Het huis zelf is van alle gemakken voorzien en het contact (en tussentijdse schoonmaak) met de beheerder Janneke was erg prettig en gezellig.
Een auto is een must op het eiland en je bent vanaf de locatie binnen 10 minuten bij een aantal stranden.
Het enige wat nog van toegevoegde waarde kan zijn is een extra fan voor buiten. Door de ligging is er weinig wind op het terras en dan heb je aan 1 fan niet voldoende.

Fantastisch
Door Charissa op 17-05-2023

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in de villa. Mevrouw J. was ook heel gastvriendelijk en een fijne welkom. Ik raad dit verblijf een ieder aan. Het is voorzien van comfort, rust, goede ligging,

Wat wil een mens nog meer?
Door Mirjam en Patrick op 17-05-2023

Inmiddels voor de 2e keer van deze geweldige plek in villapark Flamboyan genoten. Ideale plek om te vertoeven, heerlijk rustig en toch maar een kwartier verwijderd van Willemstad en Jan Thiel. Grote supermarkt - Mangusa - in de buurt. Alles perfect geregeld, Janneke stond klaar op het vliegveld om ons op te halen en de auto stond op de oprit klaar voor gebruik. Huis is heerlijk groot, schoon en van alle gemakken voorzien. Gezellige tuin met een ruim zwembad waar de wind altijd voor wat verkoeling zorgt. De villa is een aanrader als je van rust houdt, maar toch ook niet te ver van de reuring wil zitten. Het villapark is keurig onderhouden en beveiligd, wat ook voor een rustig gevoel zorgt. Top!

Biba bo sono fantastisch!
Door Dorien op 16-01-2023

Wij zijn met een vriendengroepje gaan logeren bij Biba bo Sono. Een geweldig huis, compleet en zen! De bedden zijn goed, iedere slaapkamer heeft een eigen douche. De keuken is compleet, alles was gewoon goed! Heerlijk zwembad, kortom, we komen hier graag terug!