Adresgegevens | Via G.Marconi 11, I-38067 |
Albergo Casavecchia
De camping wordt gerund door een erg aardige Italiaanse familie. De service is prima, het sanitair schoon en het uitzicht fraai.
Wat tegenviel waren de zeer kleine plekken die veel te dicht op elkaar staan. Er is bovendien niet goed nagedacht over parkeren waardoor de gehele ruimte rond het zwembad, en alle andere ruimte voor groen en speelruimte wordt ingenomen door auto’s. Een enorm rommelige aanblik die niet bijdraagt aan het vakantiegevoel. Tevens erg veel verloop onder campinggangers, komt de sfeer ook niet ten goede.
Het lijkt helaas alsof de eigenaren geen feeling hebben met de doelgroep van (voornamelijk) Nederlandsers op hun camping, en enkel focussen op het maximaal vullen van hun campingveld.
De camping heeft een mooie ligging. In het dorp. Zwembad is prima. Maar, toen wij aankwamen was er een scoutinggroep uit België. Die gedroegen zich goed. Maar het geeft toch een een heel ander gevoel. Een grote groep geeft meer geluid, de douches worden kletsnat en er blijft van alles liggen. Sanitair op zich prima. Maar te weinig als er zoveel mensen zijn. Het is een doorgangscamping en ze richten zich meer op grote groepen. Die verblijven in de tentjes en tenten die voor hun klaarstaan. We wilden langer blijven. Aangezien er na deze groep weer één kwam en daarna weer, hebben we besloten weg te gaan. De camping is ondergeschikt aan de groepen en het hotel. Jammer, maar er werd eerlijk toegegeven dat daar de verdiensten niet liggen. Eten in het restaurant was erg lekker.
Aardige eigenaren. We hadden voor drie weken geboekt maar zijn binnen één week vertrokken. Goed afgehandeld!! Prima camping voor een paar nachtjes!
Kleine, drukke camping met zeer vriendelijk personeel. De campingplaatsen zijn klein. Het sanitair is niet lang geleden vernieuwd, ziet er netjes uit met fijne regendouches. Als je pech hebt met de overige gasten kan het lawaaierig zijn. Er waren regelmatig grote groepen die deelnemen aan georganiseerde outdoor activiteiten. Dit geeft levendigheid aan de camping. Heerlijk restaurant op de camping. Supermarktje op 3 minuten loopafstand. Mooie omgeving voor een actieve vakantie.