Valentin El Patriarca Varadero

We hebben de beste aanbieders voor Valentin El Patriarca Varadero voor je op een rij gezet:
Over Valentin El Patriarca Varadero
Valentin El Patriarca Varadero is een ware oase voor strand- en zwembadliefhebbers. Met zijn ligging aan een fijnzandig, vlakaflopend strand en een uitnodigend zoetwaterzwembad, biedt dit resort het beste van twee werelden. Ontspan op de ruime, verzorgde ligbedden of duik in de kristalheldere golven. Dit 5-sterren paradijs belooft een onvergetelijke vakantie onder de warme Cubaanse zon.
De Ligging
Valentin El Patriarca Varadero bevindt zich in een rustige straat, direct aan het prachtige fijne zandstrand van Varadero. Het centrum van Varadero, met zijn bruisende nachtleven, winkels en culturele attracties, ligt op slechts 15 km afstand, waardoor je gemakkelijk de lokale sfeer kunt proeven. Voor de avontuurlijke vakantieganger zijn er tal van bezienswaardigheden in de buurt te verkennen. Bovendien is de luchthaven van Varadero 40 km verwijderd van het hotel, waardoor het resort zowel bij aankomst als vertrek gemakkelijk te bereiken is.
Valentin El Patriarca Varadero is een uitgestrekt resort dat een scala aan faciliteiten en diensten aanbiedt om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Het hotel beschikt over 420 kamers, een receptie en een uitnodigend buitengedeelte met een verzorgde tuin waarin het zoetwaterzwembad zich als een fonkelende juweel bevindt. Voor een verkoelende duik of ontspannen momenten in de zon, zijn er ruim voldoende ligbedden en parasols beschikbaar bij zowel het zwembad als op het strand. Daarnaast biedt het resort verschillende eetgelegenheden en bars, een fitnessruimte, diverse watersporten en een wellnesscentrum voor de ultieme ontspanning.
In Valentin El Patriarca Varadero word je culinair verwend met een keur aan eet- en drinkgelegenheden. Het resort beschikt over vier restaurants, waaronder een buffetrestaurant en drie à-la-carterestaurants met Internationale, Italiaanse en Oosterse keuken. Daarnaast zijn er vier bars, zoals een lobbybar, pianobar, zwembadbar en strandbar, waar heerlijke drankjes geserveerd worden. Vakantiegangers die kiezen voor een all-inclusive verblijf, genieten van ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, snacks gedurende de hele dag en een ruime keuze aan lokale en internationale dranken.
De gemeenschappelijke ruimtes en enkele kamers van Valentin El Patriarca Varadero zijn toegankelijk voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, waardoor het resort een goede optie is voor iedereen. Parkeren is mogelijk voor wie met de auto reist. Het hotel accepteert gangbare creditcards zoals Visa en MasterCard als betaalmiddel. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Hotelkluis
Visa
Mastercard
Adresgegevens | 18 Autopista Sur Km 18, 42200 |
Valentin El Patriarca Varadero
Wij hebben een prima vakantie hier gehad.
Iedereen is vriendelijk.
Ligbedden genoeg bij het zwembad en het strand. Mooi strand en een heerlijke zee.
Het eten:
Ontbijt in het buffet restaurant is prima.
Lunchen kan je in het buffet restaurant maar ook bij het strand. ( A la carte)
Diner 4 opties: buffet of 1 v/d 3 a la carte.
Buffet is niet zo best. A la carte veel beter.
Reserveren niet nodig.
Hotel ligt "ver" = 13km van Varadero. Taxi is €20 of 20 cuc enkele reis.
Wij hadden een paar dagen een auto gehuurd bij het hotel, prima geregeld! Ong €100 per dag.
Met de auto oa. naar Havana gereden. Mooie, leuke rit van 2uur!
Andere dagen naar het zuiden en oosten gereden. Makkelijk te doen en heel leuk om het echte Cuba te zien.
Pinnen is (alleen met je creditcard) mogelijk in Havana en in Varadero!
De eerste indruk van dit resort was er goed alles lag er keurig bij en de kamers waren netjes. Alleen toen we gingen eten in het buffet restaurant was het wel een tegenvaller. Het warme eten was koud en de salade's te warm, verder zag niet alles er even smakelijk uit. Ook s'avonds toen we ons wilden douchen werden we weer onaangenaam verrast, de douche was koud en bleef koud. Toen we naar de receptie toe gingen om verhaal te halen, kregen we een duidelijk andwoord. "dit is een algemeen probleem en het is opgelost binnen 2 uur." Dit was niet het geval. 2 uur werden 2 dagen en langer.... Na 4 dagen hadden we een iets warmre douch.
Voor ons dus niet weer!
luxe verzorgde kamers met koude douch koud eten verder niet gemotiveerd personeel na 3 dagen niet douchen en koud eten vertrokken
prima geregeld door touroperator naar Hotel Iberostar Azul zeker aan te bevelen

Valentin El Patriarca Varadero
Mooi, schoon en niet te groot resort. Alles is te belopen. De mensen die er werken zijn super vriendelijk en proberen je een fantastische vakantie te bezorgen. Strand is erg mooi, wit zand en een mooie zee. Zwembad is niet diep en je kan er lekker relaxen. Het is eten is wat minder in vergelijking met andere 5 sterren resorts, maar nog steeds erg goed te eten. We hebben hier 2 excursies gedaan. We hebben Havana bezocht, erg mooi en oude stad. Alsof je jaren terug de tijd in gaat. Schitterende oude auto's rijden er rond. Daarnaast nog een privé tour gedaan en een schooltje bezocht. Zeker een aanrader dit resort en ook Cuba. Je kan gerust buiten het resort zelf wat ondernemen.
Na een aantal slechte/verouderde hotels te hebben gehad tijdens onze rondreis was dit een geweldige verrassing! Luxe kan dus weldegelijk in Cuba! Wij zaten in het Privilege gedeelte en hadden daardoor mooie kamer en extra faciliteiten en verzorging. Al met al een prima plek en verzorgd resort!
Een mooi Hotel met nog wat werk aan. Onderhouden tuin met soms wat plastiek bekers her en der. Vooral aan het strand gaf dat soms een slechte indruk. Mooi strand met animatie die zeker hun best doen, zonder de mensen lastig te vallen. Wil je wat rustig liggen kan je dat zeker doen.
Het personeel is zeer vriendelijk en aanspreekbaar in het Engels zonder gebarentaal. De prijs (last minut) viel mee. Ik zou er niet willen zitten in het hoogseizoen en de volle pot te betalen. Er zijn 3 a la Carte restaurants. ze hoeven niet geboekt te worden maar werken op een "first come first serve principe". Kamers zijn mooi en goed onderhouden. Flat screen satellite TV met USB aansluitingen. Ligbad en aparte douche.
snelle Wifi; 1 uur gratis voor heel de periode, daarna 5 eur/uur. Avond animatie is zeker de moeite. Lekker gegeten iets meer kruiden mag wel. Ik heb zeker geen spijt dat ik daar was. Doch ik ga er niet meer naar toe.
Verbinding met de luchthaven +- 40 min. Verschil in touroperators.