Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Afschuttingsweg 1/i, 7954 PD |
Boerencamping de Stadsgaten
Stadsgaten is een kleine camping met 14 plaatsen, maar wel heel royale plekken. Het sanitair is bijzonder schoon. Afwasmiddel, kwast en droogdoekjes zijn allemaal aanwezig.
De omgeving is verrassend mooi en heel geschikt om te fietsen. Het uitzicht is weids en de zonsondergangen zijn prachtig.
Heerlijk rustige camping. Heel vriendelijke en behulpzame beheerders, nette en goede sanitaire voorzieningen! Voor de kinderen jonger dan 12 zijn er voldoende fietsen en skelters, voor de oudere kinderen is de recreatieruimte ook geschikt. Het veld is netjes en voorzien van picknickbanken.
Heerlijke boerencamping.
Een mogelijkheid tot het bezoeken van een boerderij is er ook, helaas konden wij op het laatste moment niet mee (iets anders te doen).
De omgeving heeft leuke uitstapjes op fietsafstand.
Mini camping met prachtig uitzicht en de vriendelijkste eigenaren die je je maar kunt wensen. Prachtig veld met ruime plaatsen met uitzicht op de landerijen en koeien. Keurig net sanitair dat de hele dag door schoon gemaakt wordt. Voor de kinderen een speelgelegenheid in het midden van het veldje en leuke konijntjes. Jan en Annie zijn super aardig en je komt ze regelmatig tegen op het veld. Camping eigenaren in hart en nieren, hun liefde voor de camping straalt er vanaf! Hierdoor voel je je echt heel erg welkom. Wij hebben genoten van de het weer, de rust en eventjes helemaal ontstressen. De kinderen van 7,5 en 3 jaar hebben zich uitstekend vermaakt en de hele dag buiten gespeeld. Deze camping krijgt van ons een dikke 10!
Weer heerlijk gekampeerd met beide kinderen (7j en 4j). We zijn hier de laatste jaren al een keer of drie geweest. Prachtige landelijke omgeving, mooie zonsondergang, kinderen die zich de hele dag vermaken (lekker buiten zijn, trampoline, skelters, zandbak, schommels, konijntjes, spelletjes), zeer vriendelijke eigenaren, 's avonds vuurtje stoken en ga zo maar door. Dit is vast niet de laatste keer geweest.