Grotta del Saraceno

Buitenzwembad
Adresgegevens | Via Osca 6, 66054 |
Grotta del Saraceno
Heel erg mooie omgeving en als je geluk hebt prachtig uitzicht over de zee.
Eten is prima.
Personeel spreekt amper Engels en
Sommige zijn niet zo behulpzaam.
Zwembad is prima, badmuts verplicht.
Er zijn langs het strand een paar baaitjes waar je de zee in kan. Voor t echte strand moet je parasol en bedje huren.
De camping is blijkbaar ook n gewilde trouwlocatie en nabij een spoorbaan gelegen. Dit kan best wel voor n hoop herrie zorgen als je eigenlijk wilt slapen...
De plekken zijn redelijk groot maar zitten op n rij zonder iets er tussen dus je zit wel bij de buren aan tafel.
Een fantastisch uitzicht vanaf diverse uitzichtpunten.Redelijk ruime plaatsen voor Italiaanse begrippen. Sanitair-gebouw is erg netjes en schoon.De camping en zwembad in zijn totaliteit zien er schoon en netjes uit, voorzien van mooie beplanting.
Voldoende mogelijkheden om uit eten te gaan, bij de bar is heerlijk schepijs, pizza's zijn lekker en niet duur.
Erg klein "vrij" zandstrandje,vanaf 6.00 lawaai op de grindpaden (knerpend lawaai) door electro-wagentje dat afval ophaalt. Zeer druk treinverkeer/lawaai op de vlakbij liggende spoorlijn. Deel personeel erg vriendelijk,anderen doen erg moeilijk/star over beladen van de auto voor vertrek de volgende morgen 7.00. Vanaf P ca150-200m. lopen met zware boodschappentassen.Diverse mobilhomes/huisjes zien er slecht onderhouden uit wat afbreuk doet aan de camping.
Voor echt mooie uitstapjes moet je de bergen in, er zijn weinig leuke dorpjes in de directe nabijheid van de camping.
Wij hebben met ons gezin (12,15,16) 3 weken vertoefd op deze camping.
De ligging van de camping is erg mooi boven op een rots met uitzicht over de Adriatische zee. Je loopt via een trap naar het strand. Je kunt ook gebruik maken van de gratis pendelbus.
Het zwembad is schoon, mooi en heeft heerlijke ligstoelen en parasols.
Erg schoon sanitair. De hele dag staat de schoonmaakploeg klaar. De camping is erg gericht op Italianen. Heeft een uitgebreid en actief animatieteam. Ook dit team is Italiaans gericht en de meiden en jongens spreken geen Engels. Elke avond wordt er wel een voorstelling gehouden in het centraal gelegen "theater". In het Italiaans!
Onze kinderen hebben zich desondanks prima vermaakt.
De Wifi is gratis op de hele camping en werkt goed!
Personeel is erg behulpzaam en vriendelijk.
Camping is autovrij en er is 24 uur bewaking bij de parkeerplekken van de auto's.
De streek is niet toeristisch. Dit was voor ons even wennen maar daarna hebben we hier van genoten!