Landal Ebeltoft

We hebben de beste aanbieders voor Landal Ebeltoft voor je op een rij gezet:
Landal Søhøjlandet
Vakantiepark
Binnenzwembad
Adresgegevens | Øerkrogvej 2, DK-8400 |
Landal Ebeltoft
Bungalow 308 netjes ontbrak aan niets.
Geen zeezicht.
Was wel wasmachine aanwezig.
Nadeel trap kraakt heel erg.
Zwembad staat niet in de omschrijving vermeld van het park.
Maar je moet daar ook apart voor betalen per keer dat je er gebruik van maakt.
Het huisje zelf is heel mooi en is op een goede plek die uitzicht heeft op de haven. Wat jammer is dat je overal extra voor moet betalen. Het zwembad heeft niet iets bijzonders (dus geen glijbanen enzo.) En daar moet je 60 kronen voor betalen. Als je een andere activiteit wil doen zoals tafeltennis moet je 20 kronen betalen voor 1 uur waarbij ze niet eens de bijhorende spullen aanbieden. Er werd niet duidelijk op de website vertelt dat alle activiteiten extra geld kost.
Mooie huisjes in een rustige omgeving! In de meivakantie is het heel rustig. Strand vanuit het park te bereiken via eilandje (bij huisje 255) over ijzeren brug en dan stukje door het bos lopen en je kunt via grindpad op strand komen. Mooie sporthal, speeltuin en zwembad!

Landal Ebeltoft
Neem goeie wandelschoenen mee om optimaal te kunnen genieten van het wandelen. De stranden hebben soms veel stenen. Vanuit t park wandel je zo schitterende natuur in langs de zee. Ebeltoft en Grenaa zijn aardige stadjes. Veel kleine gehuchten met oude huisjes. In t naseizoen een aanrader vanwege de rust.
Op t park is een zwembad met sauna. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Parkeren dichtbij huisje. In t naseizoen is het restaurant in de weekenden open.
Leuk appartement, alles was er. Oven, magnetron, grote koelkast, hele complete keuken. Omgeving is genoeg te doen. Toen wij er waren was het erg rustig maar daar kwamen wij ook voor. Wij hebben alles buiten de deur gedaan. Geen grote drukke receptie van Landal, alleen een balie in de shop. Service en vriendelijk was top. 1 Nadeel, de mooie vouwgordijnen hielden totaal geen licht tegen, dus om 6.30 was iedereen wakker van het licht. Verder was het geweldig!
- park komt niet bij zoekresultaten als je algemeen google'd naar bungalowparken denemarken; wel de andere drie omdat waarschijnlijk geen echt landal-park is.
2. waterverbruik wordt Niet berekend; dus geen 90,- per week bij 4 pers. erbij. Wij betaalden voor 5 dagen met twee (eerste dag met 3): 70 kronen = 10 euro aan stroom.
3. park wordt niet met borden aangegeven; park heet anders: øer maritime ferieby.
4. receptie is in tegenstelling tot wat Landal ons mailde alle dagen van 7:00-18:00 open! niet vanaf 8:30 tot vroeg in de middag. Geldt ook voor winkel. Zwembad tot 22:00 open. Vertrek/aankomst buiten deze tijden gaat via de sleutelbox.
Nederlanders arriveren vaak laat in de middag: receptie is dan dus wel open.
- Voor Deense begrippen zeer goedkoop.
(ons verblijf was van 2-9 tot 7-9)