Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Rivier: 1000m
Winkelmogelijkheden: 2000m
Adresgegevens | Rhue (Lieu dit), 24630 |
La Rhue
Superfijn verblijf, prachtige ligging in de natuur en veel leeftijdgenootjes voor onze kinderen. Wij komen zeker nog een keertje terug (al is het maar voor de mashmellows ;)
La vie est belle op deze fijne camping midden in de natuur. Als je een hekel hebt aan gezellig tafelen, schitterende sterrenhemels en fantastische live muziek, moet je vooral niet gaan!
We waren voor de eerste keer bij La Rhue, en vanaf het moment dat we aankwamen voelden we ons meteen thuis en erg welkom. De camping is mooi aangelegd en met ruime plekken fijn om te verblijven. We hadden een mooie plek, die we zelf mochten kiezen, en daardoor een prachtig uitzicht. Het sanitair is prima geregeld. De douche ruimte is ruim voldoende. Het zwembad is leuk gemaakt in een oude schuur. Iedere dag verse broodjes, een paar keer per week gezellig aanschuiven als er pizza, friet en burgers worden geserveerd. Aanrader is het 3 gangen diner op zaterdag waarbij een band de avond compleet maakt. Er is in de omgeving van alles te beleven en het toerisme bureau in het dorp wijst je op enthousiaste wijze hoe dit te vinden. Het kasteel van Jumilhac is een bezoek meer dan waard. Bas, Tessa en medewerkers weten wat gastvrijheid is! Wij hebben een erg leuk verblijf gehad.
Heerlijk. Echt ruime plaatsen, met geweldig uitzicht op franse velden. Zwembad op de camping is lekker voor verkoeling, table d'hote maakt het vakantiegevoel compleet. Sanitair is fijn want ruim en netjes. Douchen onder eeuwenoude balken met verse bloemen op de wasbak! Er zijn in het hoogseizoen veel kinderen op de camping, maar aan de rand van het terrein (waar de mooiste plekken zijn als je het mij vraagt) is volop ruimte voor een volwassenen hoekje zonder kids. Zo fijn! Het onvergetelijke uitzicht en wakker worden in de natuur maakte onze vakantie perfect.
Echt een topplek. Het is dat ik Bas en Tessa een florerend bedrijf gun, anders hield ik dit adres lekker voor mezelf;)
Het zit 'm in de sfeer, de ruime plaatsen, het prachtige uitzicht en het heerlijke eten van Tessa. Maar ook in de gezellige muziek -en kampvuuravonden van Bas, het eenvoudige maar schone superruime sanitair (waardoor je gemakkelijk samen met een kind gebruik kunt maken van douche of toilet. Hoe fijn is dat). Verwacht geen commerciële poespas, maar een pure plek middenin de natuur. Met sprookjesdorpen en zwemwater in de directe omgeving. Waar de nachten nog donker zijn en verlicht worden door de maan en de sterren. Waar kinderen spelen met modder na een regenbui, of eindeloos zwemmen op een stralende zomerdag. Het is een parel in het zuiden. Ik wil terug!
Gezellige ruime gîte met mooie oude plafonds en een coole ijzeren houtkachel voor de koudere dagen.
Fijne authentieke sfeer gecombineerd met comfort en zeker genoeg plaats voor zes personen.
We hebben een relaxte midweek gehad eind februari en konden vooral de rustige omgeving erg waarderen.
's Nachts hoor je op de nachtdieren na helemaal niets en de sterrenhemel is echt prachtig.
Als je even weg wil uit de drukte dan ben je hier op de juiste plek.