Laagste prijsgarantie

Belvedere

8.4FantastischScore uit 8 reviews

Heel fijn!
Door Ilse op 17-09-2020

Met onze 3 pubers hebben wij genoten van ons verblijf op Camping Belvedere, een charmante kleine camping met hoofdzakelijk Italiaanse gasten. De plaatsen zijn royaal. Het personeel van de camping is zeer betrokken en hartelijk. Ook toen wij problemen hadden met onze auto, hebben ze ons ontzettend geholpen. Een prima restaurant, waar ook gasten van buiten de camping komen eten. Een prima en schoon zwembad. Het sanitair is gedateerd, echter brandschoon. En inderdaad ook het uitzicht vanaf de rand van de camping is fantastisch. Op 10 minuten reistijd met de auto, is een strand waar ook de hond wordt toegelaten. Sindsdien heimwee naar camping Belvedere.

Erg leuk en heel relaxed
Door George Mansveld op 02-04-2017

Mooie grote schaduw plaatsen. Camping personeel is erg behulpzaam en vriendelijk, redelijk dicht bij zee. Sanitair is ook goed in orde. Aanrader!

Supervakantie!
Door Rens op 06-03-2017

Deze camping ligt op een fantastische locatie; vlakbij het strand en een prachtig uitzicht. De omgeving is helemaal de moeite waard. Het echte Italië is hier te vinden: aardige mensen, geen massa toerisme, normale prijzen en overal leuke dorpjes en stadjes (met dito feesten).
De prijs is aantrekkelijk. Het sanitair is niet echt van deze tijd, maar de andere zaken overtuigen meer.
Het personeel is buitengewoon aardig en behulpzaam!

Fijne camping!
Door Bart & Simone op 02-03-2017

Verwacht geen camping met een volledig animatieteam.
Verwacht ook geen camping met luxe sanitaircomplexen.
Verwacht geen snackbar en 5 sterren restaurant.
Wat kun je wel verwachten?
1. Een goede sfeer die kenmerkend is voor de streek.
2. Goede pizza's in het restaurant/pizzeria
3. een prima zwembad en een prima klein zwembadje waar je jezelf goed kunt vermaken of lekker in de zon kunt liggen (vergeet je mutsje niet!!! of koop deze bij Gianni)
4. Gasten die elkaar al jaren kennen en waar je welkom bent
5. Heel fijn personeel, misschien spreekt niet iedereen vloeiend Engels, maar met handen en voeten kun je ook duidelijk maken wat je wilt of nodig hebt
6. Een fantastisch uitzicht vanaf de heuvel over het stadje Civitanova
7. Mooie omgeving
8. Een fijne familiecamping waar je jezelf nog mag vermaken, en dat kan je echt op deze camping
9. Prima sanitair
10. In het drukkere hoogseizoen, gezellige avonden

Prima Camping!
Door Giuseppe op 28-11-2015

Vriendelijke mensen, niet ver van de zee, met een fijn eenvoudig openlucht restaurant, een rustige zwembad, veel pijnbomen en schaduw. Vergeet niet om hun bbq vlees en hun pizza te proberen! (geschreven door een local)

Prima camping!
Door Harold op 26-08-2015

Camping Belverdere is een prima camping.
Gekampeerd met eigen tent en een ruime plek voor twee tenten. Tevens is er een restaurantje/pizzeria waar het prima eten is.
Het personeel is ook vriendelijk en zeer behulpzaam.
En in het winkeltje kun je 's ochtends wat brood kopen om te ontbijten. Alles prima, en lekker rustig. Weinig lawaai. Ook een mooi uitzicht vanaf de heuvels over het stadje Civitanova.