Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Buitenzwembad
Adresgegevens | Ottermeerweg 2, 4725 PZ |
Landgoed Ottermeerhoeve
We kunnen niet wachten tot het weer zomer is en we weer naar Ottermeer gaan!!!
Ottermeer heeft de juiste mix van ontspanning en uitdaging, met inspirerende workshops en activiteiten op een prachtig natuurgebied. Een geweldige plek waar je heerlijk tot rust kunt komen, maar ook het sociale contact kunt opzoeken.
Voor ons hele gezin is het genieten.
Joris, Sietske, Eponine en Luure
En ook voor oma Elly is het genieten:
In 2022 zeiden mijn dochter, schoonzoon en kleinkinderen: "oma je moet hier eens een paar dagen komen kijken, dat vind je vast leuk" En dat klopte. Wat een fijne sfeer en workshops!!
In 2023 werden een paar dagen een week en in 2024 zelfs 10 dagen. Met de kinderen en kleinkinderen ieder op zijn eigen manier en/of samen genieten van de heerlijke sfeer op Ottermeer.
Al voor de 3e keer wederom heerlijk genoten van dit prachtige landgoed wat met zo ontzettend veel liefde en toewijding is gecreëerd. Dat zie, hoor en proef je aan alles! Toen wij hier vorig jaar zomer voor de eerste keer waren, smeekten onze meiden (toen 13, 7 en 5) ons aan het eind van de vakantie of we als-je-blieft volgend jaar weer konden gaan. En aangezien wij zelf ook optimaal genoten hebben van alle toffe workshops, het heerlijke eten en de super lieve mensen die er waren, was dat geen lastige keuze om te maken ;-)
Dus... wil je even helemaal weg uit de hectiek van alle dag, heerlijk verbinden met de natuur, genieten van een prachtig zwemven, jezelf op misschien wel nieuwe manieren leren kennen tijdens de vele gave workshops die ze verzorgen, ontdekken wat het eetschilderij is (dikke aanrader!!) én zeker weten dat je kinderen zich hier geen minuut zullen vervelen? Dan moet je naar Ottermeer!!
Wat een ontzettend liefdevolle sfeer hangt er op deze camping. De yogalessen, bijzondere soms veel impact hebbende workshops en de pure lieve mensen die er werken hebben me even laten zien hoe belangrijk het is om vanuit je hart leven en te kunnen delen. Een week daar heeft echt een retraite gevoel en je maakt makkelijk verbinding met de mensen op de camping door het enorme aanbod aan leuke activiteiten. Zeker ook omdat iedereen er minimaal een week blijft. Ook voor kinderen is er heel veel te doen. Mijn zoontje heeft iedere dag in een kano over het water geroeid en gesprongen op de trampolines. Ook heeft hij hutten gebouwd in het mooie bos wat aan het prachtige stuk natuurcamping ligt. De natuur op de camping is zo ontzettend mooi, rustgevend en een kadootje om in te mogen verblijven.
Het was voor mij een impactvolle week waarin ik echt bij mijzelf thuis kwam. Daar dank ik alle lieve mensen voor die er werken.
Hele fijne camping met veel bewustzijn voor mens en natuur. Op de camping voel je echt de hart en ziel van de eigenaren voor de plek en het werk dat ze doen. Dat maakt dat de eigenaren betrokken zijn bij de gasten en je als gast super welkom en verbonden voelt met de plek en de mensen. Mooi balans tussen rust, groen, ruimte om te spelen en programma met verdiepende activiteiten.
Wat is dit een heerlijke plek om te zijn. Er gaat een fijne energie rond. We zijn helemaal tot rust gekomen. Even uit de hektiek van het dagelijkse leven.
Je kunt iedere dag beginnen met yoga. Waarna er in de ochtend, middag en 's avonds activiteiten zijn voor kinderen en volwassenen. Ze staan in het teken van in contact te zijn met jezelf, je medemens en de natuur.
Het is heerlijk vertoeven bij het zwemwater of je loopt een rondje over het grote terrein, waar je zeker de paarden tegen zult komen.
Een aantal keer in de week kun je lekker biologisch eten in het restaurant van de camping.
' s Ochtends kun je hier je bestelde vers gebakken brood halen en een heerlijke koffie of cappuccino drinken.
Leuke en gezellige kleinschalige camping met veel respect voor de natuur en dieren. Mooie en hele ruime kampeerplekken.
Als je wil kan je aan diverse creative workshops deelnemen, voor kinderen en volwassenen. (Geen animatieteam nivo).
2x p.wk kan je heerlijk biologisch eten in het restaurant in de buitenlucht (deels overdekt). Leuk zwemmeer voor een verfrissende duik!