Over Kuum Hotel & Spa
Ontsnap naar het paradijs bij Kuum Hotel & Spa, waar de glinsterende zee en het zachte zand van Göltürkbükü slechts een paar stappen verwijderd zijn. Laat je verleiden door het sprankelende buitenzwembad en geniet van de zon op ons privéstrand. Hier, waar ontspanning en luxe hand in hand gaan, vind je de perfecte mix voor je strandvakantie.
De ligging
Kuum Hotel & Spa geniet van een bevoorrechte locatie in Göltürkbükü, op slechts een steenworp afstand van het strand en ongeveer 850 meter van het bruisende stadscentrum. De omgeving nodigt uit tot verkennen, met winkels en uitgaansgelegenheden binnen handbereik. Voor wie verder wil verkennen, liggen de bezienswaardigheden van Bodrum binnen bereik. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met een transfer of autoverhuur vanaf de luchthaven Bodrum - Milas - Mugla, die zich op circa 45 km afstand bevindt.
Kuum Hotel & Spa verwelkomt vakantiegangers met een overvloed aan faciliteiten en diensten. Het hotel, uitgestrekt over een hoofdgebouw en een bijgebouw, biedt diverse kamertypes, van junior suites tot tweepersoonskamers. Uniek zijn onze zwembadfaciliteiten; duik in het verkoelende buitenzwembad of geniet van het overdekte zwembad op grijzere dagen. Ontspanning vind je ook in onze uitgebreide spa, compleet met sauna, stoombad en hamam. Voor de actieve vakantieganger is er een fitnessstudio en de mogelijkheid tot fietsverhuur. En dat alles met gratis parkeergelegenheid en Wi-Fi toegang.
In Kuum Hotel & Spa geniet je van een culinaire reis met onze diverse eet- en drinkgelegenheden. Begin de dag met een gevarieerd buffetontbijt en laat je tijdens lunch en diner verleiden door à-la-cartegerechten in ons niet-rokersrestaurant met airconditioning. Voor ontspannen momenten staan onze bar en strandbar klaar met verfrissende drankjes. Afhankelijk van de boekingsoptie kunnen vakantiegangers kiezen uit logies met ontbijt, halfpension of volpension, voor een zorgeloze vakantie.
Kuum Hotel & Spa verwelkomt alle vakantiegangers, maar het is goed om te weten dat sommige delen van het hotel beter toegankelijk zijn dan anderen. Het hotel heeft een duurzaam beleid en streeft ernaar milieuvriendelijk te zijn. Visa en MasterCard worden geaccepteerd voor het gemak van onze vakantiegangers. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
Hotelkluis