Laagste prijsgarantie
9.5FenomenaalScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.5

Over Verna

Verna Camping is een sfeervolle vakantiebestemming met gastvrije eigenaren. De camping is erg schoon, zowel de gemeenschappelijke plekken als het sanitair. Hier maak je makkelijk contact bij de zithoek, barbecueplek of het voetbalveldje. Je mag zelfs de groenten uit de moestuin gebruiken. Turijn is een hele mooie stad op een uurtje rijden.

Vakantiegangers zijn dol op deze prachtig gelegen kleine camping, omringd door natuur en voorzien van een verkoelend zwembad met een adembenemend uitzicht. De hartelijkheid en de inzet van de eigenaren zorgen voor een warm welkom. Kinderen hebben de tijd van hun leven met genoeg speelmogelijkheden, terwijl volwassenen genieten van gezellige avonden met pizza en pasta op een terras dat uitkijkt over de omgeving. De camping is een perfecte uitvalsbasis voor diverse dagtochtjes, waaronder bezoeken aan pittoreske dorpjes, musea, en mooie wandelingen in de nabijgelegen natuur. De sfeer is gezellig en rustig, ideaal voor een ontspannen vakantie. Een echte aanrader voor eenieder die op zoek is naar een verblijf dat rust met avontuur combineert.

• BBQ toegestaan

Verna

9.5FenomenaalScore uit 36 reviews

Top vakantie
Door Laura en Thomas op 22-08-2024

Wat een fijne, relaxte, gezellige vakantie was dit! Met onze 3 kinderen 3,6,10 hebben wij ons erg op onze plek gevoeld. Veel kinderen, prettige andere kampeerders, genoeg te spelen voor de kinderen! Kleine, maar prettig zwembad om af te koelen met een prachtig uitzicht! Het restaurant is echt een aanrader! Daarnaast hebben we echt veel gedaan in twee weken in de omgeving, van prachtige wandelingen, musea, mooie stadjes en zwemmen in een mooi meer! Kortom top!
De camping ligt op een bergje waardoor je stukjes moet rijden naar dorpjes etc, maar dat was voor ons absoluut geen belemmering!
De eigenaars zijn erg vriendelijk, gastvrij en werken keihard! Mijn complimenten!

Heerlijke camping midden in de natuur
Door Ernst en Sonja op 19-08-2024

Een fantastisch leuke kleine camping, met veel gezelligheid. De ligging is prachtig, vanaf de camping zijn veel wandelingen te maken en het is telkens weer heerlijk om terug te komen op de camping. Matteo en Christina zijn ontzettend vriendelijke mensen, ze steken veel liefde en tijd in het reilen en zeilen van de camping. Op een paar kilometer afstand is een heel goede grote supermarkt in Giaveno en er is er ook een kleinere Cumiana. Ook prima trouwens.
De motor en remmen van je auto krijgen wel wat te verduren, het is aardig wat klimmen en bochtenwerk om er te komen. Maar dan heb je ook wat :-)

Geweldig leuke camping!
Door Martin van Dijk op 13-08-2024

Een heerlijke kleine camping. De eigenaren zijn heel behulpzaam, vriendelijk en zorgen heel goed voor de camping (en het sanitair). Er is een heerlijk zwembad en de temperatuur op de camping is heerlijk doordat het wat hoger gelegen is (niet te warm). Je kunt broodjes bestellen en heel leuk dat er 1x per week pizza is en 1x per week een pasta avond (op een terras met prachtig uitzicht).
Voor de kinderen is er genoeg te doen op de camping, leuke tafelvoetbal, een speeltuintje en veel (jonge) kinderen.
In de omgeving is ook genoeg te doen en er zijn leuke dorpjes.
Wij vinden deze camping echt een Hele dikke aanrader!

Fantastische camping!
Door Martin van Dijk op 11-08-2024

In de omgeving is ook genoeg te doenen er zijn leuke dorpjes.
wij vinden deze camping echt een Hele dikke aanrader!

Fantastische camping veel natuur, supereigenaren!e
Door Inez op 19-07-2023

Prachtig gelegen camping aan de rand van natuurgebied, met mooie uitzichten en super eigenaren die je met alles helpen. Veel leuke dagtochtjes mogelijk naar Turijn, villas, musea, of wandelen in de schitterende natuur. De camping is gezellig en rustig. Er ligt een super restaurant naast de deur, vooraf reserveren! Want populair bij de Italianen ook. Echt een of meerdere bezoeken waard!

Relaxed verblijf op fijne camping
Door Claire en Johan op 09-07-2023

Dit jaar hebben wij weer een chalet gehuurd. Het huisje is schoon, uitrusting voldoende, bedden prima.
Vertrouwen is waarop camping Verna is gebaseerd. Zo staat er een koelkast bij de receptie. Hij is gevuld met bier, frisdrank en water. Een ieder mag pakken wat hij wil. In het mandje op koelkast mag je een zelfgekozen bijdrage gooien. Zo ook voor de wasmachine. Het gebruik is vrij maar je mag zelf een bedrag in het mandje op de koelkast gooien. Op de camping zijn diverse overdekte plekken waar je aan een tafel kunt eten of relaxed achterover gezakt een drankje kunt drinken (magnetron, kookplaat en oven aanwezig). Maar je hoeft niet zelf te koken op Verna want naast de camping staat restaurant Freidour, het beste restaurants van de regio.
Het is duidelijk dat het de beheerders slechts om één ding gaat en dat is het welzijn van hun gasten. Zij doen er dan ook alles aan om het iedereen naar het zin te maken. Top Christina en Matteo!!