Laagsteprijsgarantie

8.1
FantastischScore uit 27 reviews

Ontspannen en gastvrij
Door Marijn Kurk op 12-09-2025

We hebben een fantastische week gehad bij Ramonjavel samen met onze twee kinderen van 4 en 6 jaar. Vanaf het eerste moment voelden we ons enorm welkom door Don en Brigitte, ze ontvangen je met zoveel gastvrijheid dat je direct het gevoel krijgt onderdeel te zijn van het domaine.
Onze kinderen hebben heerlijk gespeeld en genoten, terwijl wij als ouders alle rust en gezelligheid vonden. Wat deze plek extra bijzonder maakt, is de fijne sfeer met de andere gasten: spontaan, ontspannen en toch heel gemoedelijk.
Don en Brigitte zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam, altijd in voor een praatje of een tip, maar geven je ook alle ruimte om te genieten op je eigen manier. Het voelt hier niet als een gewone vakantieplek, maar echt als thuiskomen.
Kortom: een week vol ontspanning, gezelligheid en mooie herinneringen!
Tot ooit in de abdij Don ;-)

Nood aan herbronning
Door Bart Maes op 07-08-2025

Vakantie met dochter van 9 jaar. Aanvankelijk krijg je een positieve eerste indruk. Snel moesten we heel wat minpunten vaststellen:
- Don en Brigitte maken er een show van voor de kinderen. Het is erg gespeeld. Zo mag je kind bij de avond met marshmallows maar 1 marshmallow op het stokje doen. Een kind dat er eentje meer pakte kreeg onmiddellijk een veeg uit de pan van Don.
- Ze bieden heel kort enkele activiteiten aan en zijn op dat moment heel vriendelijk , maar verder zie je hen niet de hele week.
- Het eten ‘s avonds. Dat is verschrikkelijk. Verschillende keren was er onvoldoende. Doorbakken pizza’s… de laatste avond waren de kippetjes gewoon niet lekker. Ze waren die avond ook niet meer vriendelijk, alsof de buit binnen was. Plots zet Don ook een opruimlied op. Ongepast!
- Don vult het zwembad regelmatig met koud bronwater. Kapotte stenen…
- Website klopt ook niet:je kan niet met de alpacas gaan wandelen en masssge kan ook niet.

Alpaca doe week juli perfect voor kinderen
Door Denise op 07-03-2025

Wij hebben een heerlijke week gehad met de Alpaca doe week! Van maandag tot zaterdag elke ochtend samen de dieren verzorgen vonden de kinderen geweldig! Tot laat in de avond heerlijk spelen in de speeltuin terwijl wij borrelde aan de lange tafels. Het avondeten door Don bereid was heerlijk!
De Gite beneden was heerlijk koel en heel goed sanitair!
Voldoende plaats en meer dan genoeg handdoeken. Wel hoorde je het lopen van de bovenburen, iets waar wij geen probleem mee hadden.
De ontbijtmand in de ochtend was ruim voldoende en we hebben zelfs enkele wensen mogen doorgeven (de kinderen wilde graag tosti, dus wat extra boterhammen waren geen probleem). In de buitenkeuken kun je prima koken met een prachtig uitzicht op de Alpaca.
Het zwembad was goed omheind met heerlijke ligbedden. Het duurde wel enige tijd voordat het waren opgewarmd was door de zon, maar dat mocht de pret niet drukken gezien de warmte.

Aanrader!
Door Monique op 05-09-2024

Wij hebben onwijs genoten op deze camping. De kinderen kunnen hier vrij rondlopen wat het voor ons ook erg relaxed maakte. 's Avonds konden wij aanschuiven bij het eten, erg lekker en erg gezellig! We hadden ook de mazzel dat er in onze week een pubquiz werd georganiseerd en er een band kwam optreden. We hebben het onwijs naar onze zin gehad en komen zeker een keer terug.

Heerlijke en erg leuke plek met kinderen!
Door Mark op 27-08-2024

Fantastisch! Met onze zoon 6 jaar en dochter 4 jaar hebben we een geweldige vakantie gehad. Accomodatie en fasciliteiten (ook voor de kinderen) top. Gastvrijheid, sfeer en dienstverlening van de eigenaren echt goed. We voelden ons erg thuis. In de omgeving genoeg te doen. Op de Domaine kunnen de kinderen vrij spelen en rondlopen, daardoor hebben wij als ouders ook echt een fijne vakantie gehad.

Super glamping!
Door Thirza op 19-08-2024

Ontzettend leuke glamping die Don en Brigitte hebben opgezet. Kindvriendelijk maar ook zeker oudervriendelijk! Heerlijk aanschuiven bij de table d'hotes en daarna nog borrelen. Elke dag een vers ontbijtje en geen afwas!
Wij verbleven in kamer des Collines met zijn 4. Comfortabel ingericht met badkamer. Oké de kamer is niet zo groot als de glamping tenten, maar hij was perfect om in te slapen met genoeg ruimte om je spullen op te bergen.
Voor de kinderen is er vanalles te doen. Dus ga er maar vanuit dat je ze niet veel ziet!