Over Rosentaler Hof
Ontdek de charme van Rosentaler Hof, een parel in St. Jakob im Rosental. Dit hotel biedt niet alleen een verfrissende duik in de binnen- en buitenbaden, maar ook een zonneterras waar je optimaal van je vakantie kunt genieten. Met faciliteiten die elke vakantieganger bekoren, is dit de ideale uitvalsbasis voor zowel de actieve ontdekker als de rustzoeker.
De ligging
Rosentaler Hof is prachtig gelegen in St. Jakob im Rosental, een pittoresk dorp dat de belichaming is van rust en schoonheid. Vakantiegangers die op zoek zijn naar avontuur in de natuur zullen blij zijn met de mogelijkheden voor fietsen en mountainbiken in de omgeving. Bovendien, voor de wintersportliefhebbers, biedt de ligging van het hotel een ideaal vertrekpunt voor skiërs. De dichtstbijzijnde luchthaven is Klagenfurt (KLU), wat het hotel goed bereikbaar maakt voor internationale reizigers.
Rosentaler Hof biedt een uitgebreid aanbod aan faciliteiten om van je verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Het hotel beschikt over heerlijke binnen- en buitenzwembaden, waar vakantiegangers kunnen genieten van aangenaam verwarmd water. Het zonneterras, compleet met ligstoelen en parasols, nodigt uit tot ontspanning onder de zon. Voor de actieve vakantiegangers is er een fietsverhuur, waarmee de prachtige omgeving verkend kan worden. Ook biedt het hotel een fitnessstudio en tafeltennis voor de nodige beweging. Na een actieve dag kun je ontspannen in de spa, sauna, het stoombad, de hamam of genieten van een massagebehandeling. De kleintjes kunnen zich vermaken op de fraaie speelplaats, terwijl je zelf geniet van de rustgevende tuin.
In Rosentaler Hof kun je culinair genieten zonder het hotel te verlaten. Het hotel biedt een scala aan gastronomische voorzieningen, waaronder een restaurant, een koffiehuis en een gezellige bar. Of je nu kiest voor halfpension, volpension of all-inclusive, je wordt altijd verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet, een smakelijke middagmaaltijd en een veelzijdig avondbuffet. Voor de liefhebbers zijn er ook vegetarische gerechten beschikbaar. Bovendien beschikt het hotel over een ruim assortiment aan alcoholische en alcoholvrije dranken.
Houd er rekening mee dat Rosentaler Hof in het algemeen niet geschikt is voor vakantiegangers met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving. Voor meer gedetailleerde informatie over toegankelijkheid, staan we graag tot je dienst. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Mühlbach 28, 9184 |
Rosentaler Hof
Wij hadden een fiets vakantie geboekt via een tour operator in september. De gehuurde E-Bikes waren prima. Hotelkamer was eenvoudig met prima bedden. Iedere dag schone handdoeken en bedden opgemaakt. Eten was ook erg lekker, s’morgens een buffet en s’avonds keuze uit 2 soorten soep en 3 hoofdgerechten en na gerecht toe. Personeel erg vriendelijk. Sfeer in hotel is gemoedelijk. Is wel gericht op fietsers en wandelaars.
Wij hebben een weekje gefiets in Karintie daarvoor een speciaal fiets hotel uitgezocht. De gehuurde E Bike'S vielen wat tegen. Verder mooie tochten gemaakt. Maar er zijn mooiere plekken in Oostenrijk om te fietsten We hadden een prachtige kamer ontbijt was prima avondeten vonden we wat minder. We gingen meestal nog een avondwandelingetje maken na het eten en als we dan terug kwamen wilde we graag nog wat drinken op het terras. Echter om 21.30 uur wordt alles al opgeruimd vroeg naar de kamer dus. Verder had ik het idee dat ze niet zo gechameerd waren van Nederlanders daar kunnen ze nog wel iets in verbeteren. Het hotel is vooral gericht op Duitse gasten. Voor ons kon er nog geen goede reis vanaf toen we naar huis gingen dat is toch het minste wat je kan zeggen als klanten de pasjes van de kamer inleveren maar zelfs aufwiedersehen was nog te veel en dat van de eigennaar zelf verwacht je niet.